Mooie naamborden regelen voor een nieuw huis

17 november 2018

Posted in Kinder und Spielwaren

We hadden vorig jaar al een nieuw huis gekocht in een nieuwbouwwijk maar nog steeds geen bordje naast onze voordeur gehangen. We hebben een beetje een ingewikkelde wijk hier in de buurt, waar nieuwe postbodes steeds verdwalen. Toen onze post steeds op het verkeerde adres bezorgd werd heeft mijn vriendin maar een paar naambordjes besteld voor bij onze voor- en achterdeur. Sindsdien gaat het eigenlijk best goed. We zijn erg blij met de naamborden die we via de Naambordencentrale online hebben kunnen bestellen. Het was zo gepiept, terwijl we dat best lang hadden uitgesteld. Je moet zoveel dingen regelen als je zoals wij, een huis laat bouwen. Dan is eigenlijk alles af, behalve de kleine details zoals naamborden bij de deur. Mijn vriendin was eerst van plan zelf naamborden te maken, maar dat kwam er ook maar niet van omdat ze veel te druk was. Toen wilden we dat regelen bij een bouwbedrijf om de hoek, want we wisten dat dat daar kon. Maar ook dáár kwamen we maar niet aan toe. Tot ik op de website van de Naambordencentrale terecht kwam en ontdekte dat het echt heel eenvoudig om online naamborden te bestellen voor je huis. Als je ook naambordjes nodig hebt kun je ook eens kijken op naambordencentrale.nl. 

Handige naamborden voor op het werk

Toen ik er achter was het zo eenvoudig was om die bordjes online te bestellen heb ik er gelijk meer besteld. Voor op mijn werk, omdat de leveranciers áltijd op de verkeerde plek af komen leveren, en ook een paar naamborden voor mijn ouders thuis. Het lijkt er op dat een naambord het meest oplevert als het adres waar iemand moet zijn onduidelijk is. Vooral voor leveranciers en postbodes is het dus handig dat je goed aangeeft waar ze moeten zijn. Sindsdien komen de mensen op mijn werk ook precies aan de juiste deur. We hebben de bewegwijzering op het terrein ook aangepast, dat helpt ook. Ik kon daarvoor ook online borden met pictogrammen aanschaffen. Dat heb ik natuurlijk niet uit eigen zak betaald, dat heeft mijn werkgever vergoed. Maar dan nog was het niet duur en plukken we er nu met zijn allen de vruchten van. Ik kan zeker aanraden ook eens naar naamborden te kijken als je: 

  • Structureel je post niet krijgt
  • Mensen je adres niet kunnen vinden
  • Je het idee hebt dat je als bedrijf onvoldoende opvalt

Met een eenvoudige investering in naamborden kun je je zichtbaarheid al vergroten. Ik kan het iedereen aanraden, van particulier tot ondernemer. Beter zichtbaar zijn voor klanten is voor bedrijven natuurlijk een must. 

Meer zichtbaarheid creëren

Nog beter zichtbaar zijn zou bijvoorbeeld ook kunnen met uithangborden. Die zijn ook te krijgen via de Naambordencentrale. Naast naambordjes bieden ze namelijk ook uithangborden aan. Kijk eens op de website om een indruk te krijgen van het complete assortiment: naambordencentrale.nl. Je vindt hier de mooiste borden die uiteraard gemaakt zijn van duurzame materialen. Naamborden hangen over het algemeen buiten en moeten daarom weer- en windbestendig zijn. De meeste borden worden gemaakt van materiaal dat hier prima tegen kan. Bij speciale wensen kun je contact opnemen met de webshop. Dat heb ik ook gedaan toen ik pictogrammen wilde bestellen voor ons bedrijf. Ik kreeg prima advies en kon in één keer online bestellen. Het duurde in totaal maar een uur om alle keuzes te maken en in één klap alles te bestellen. Ik weet zeker dat we nog jaren vooruit kunnen met onze bestelling en dat het ons veel op gaat leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn