Naar een outlet in Breda

27 november 2018

Posted in Nachrichten

Mijn vriendin en ik willen over een jaar een wereldreis maken. We zijn allebei dol op reizen en hebben samen al vele landen bezocht. Elk jaar bezoeken we minimaal een land van een ander continent en een land in Europa. We gaan het liefste naar de Latijns-Amerikaanse landen. We spreken allebei een beetje Spaans en zijn dol op het eten in deze landen. Voorheen gingen we ook graag naar Azië, maar we zien dat veel toeristen naar de goedkope landen gaan, dit is anders in Latijns-Amerika. Het liefst zouden we meer reizen, maar dat is niet gemakkelijk met onze banen. Bij mij op mijn werk mag ik maar twee weken achterelkaar vrij nemen, dit is alleen genoeg om een land snel te zien. Vluchten naar een ander continent zijn niet goedkoop, dus we doen dit vaak maar een keer per jaar. Bij mijn vriendin zijn ze flexibeler op het werk, maar we kunnen nooit langer omdat ik al terug moet. We wilden allebei al jaren graag een grote wereldreis maken en besloten om het echt te gaan doen. Op ons werk konden we alvast regelen dat we volgend jaar een half jaar vrij kunnen nemen. Mijn baas was er niet blij mee, maar hij weet dat ik dol op reizen ben. Een wereldreis kost natuurlijk erg veel geld, daarom hebben we afgesproken om zoveel mogelijk geld te sparen. We proberen extra geld te verdienen met freelance werk en willen zo weinig mogelijk uitgeven. We hebben afgesproken dat wij bij een outlet in Breda de spullen gaan kopen die we echt nodig hebben. Bij een outlet in Breda kan je vaak tweedehands, of goedkope nieuwe spullen kopen, zo kunnen we veel geld besparen. 

Online een outlet in Breda gevonden

We waren nog nooit naar een outlet in Breda geweest, dus we besloten om er eentje te bezoeken om te zien wat voor producten ze aanboden. Online vonden we een outlet in Breda via de website carolinasoutlet.nl. Op de website zagen we dat de winkel op zaterdag open is en we wilden die dag graag gaan kijken in de winkel. In de winkel zagen we dat er veel verschillende bruikbare artikelen te koop zijn. Je kan er bijvoorbeeld keukenartikelen, speelgoed, schoonmaakartikelen en tweedehands kleding kopen. We zagen veel artikelen die we misschien in de toekomst nodig hadden. We waren allebei erg positief over de kwaliteit van de artikelen en de prijzen. We zagen ook dat we tweedehands kleding konden verkopen aan de winkel. We hebben thuis veel kleding die wij bijna nooit dragen en het leek ons een goed idee om het te verkopen aan de outlet in Breda. We spraken af dat als we in de toekomst iets nodig hadden, dat we dan eerst naar deze winkel zouden gaan.

Onze kleding verkopen

Toen we terugkwamen van de outlet in Breda begonnen wij met het uitzoeken van onze kleding. Er waren veel kledingstukken die wij nooit gebruiken en die wij graag wilden verkopen. Na een dag uitzoeken hadden wij drie vuilniszakken vol. Het volgende weekend gingen wij weer naar de outlet in Breda om de kleding te verkopen, op deze manier konden wij nog wat extra sparen voor onze reis. Ik denk dat veel mensen geld kunnen besparen door bij dit soort winkels te kopen. Door gebruikte spullen te kopen geef je minder geld uit en het is beter voor het milieu. Wij vonden Carolina’s Outlet in Breda een goede winkel.

  • Je kan er veel goedkope nieuwe artikelen kopen
  • De artikelen zijn van een goede kwaliteit
  • Er zijn veel tweedehands artikelen te koop
  • De kleding die je niet meer gebruikt kan je ze verkopen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn