Nooit meer koude voeten dankzij de electrische vloerverwarming

27 mei 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

electriccomfort - Electrische vloerverwarmingHebt u erg veel last van koude voeten? Bent u een typische koukleum ook al schijnt de zon? Hebt u daarom ook vaak de centrale verarming aanstaan in uw huis, ondanks het feit dat de lente al is aangebroken? Dan kunt u vast en zeker electrische vloerverwarming gebruiken. Electrische vloerverwarming is zoals de naam al zegt de ideale oplossing wanneer u het koud hebt. Niet alleen kunt u nu het hele jaar door genieten van een warm huis, u zorgt er tevens voor dat uw voeten als eerste verwarmd worden. Het wordt daarnaast steeds aanlokkelijker om op de grond te gaan zitten. Maak daarom een speciale ruimte in uw woonkamer, leg wat kussens op de grond en creëer een gezellig en knus hoekje. De electrische vloerverwarming die u kunt bestellen bij ons is van hoge kwaliteit. Het is misschien wel een dure investering maar reken er maar op dat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Deze investering laat zich snel uitbetalen omdat u de centrale verwarming minder vaak aan hoeft te zetten. Uw huis zal sneller worden opgewarmd en dat is slechts een van de vele voordelen van electrische vloerverwarming. Want niet alleen gaat het sneller zodat u minder energie verbruikt, ook wordt de warmte evenrediger verspreid. Nu hebt u waarschijnlijk radiatoren in uw woonkamer staan. Vermoedelijk tegen de muren. Die plekken zullen sneller warm worden dan de andere kant van uw kamer. Het is nog maar de vraag of die warmte de andere kant van kamer bereikt. Dit probleem hebt u niet langer als u electrische vloerverwarming koopt want het zal gelijkmatig door uw kamer worden verspreid. Overal waar u plaatsneemt zal het aangenaam zijn. Natuurlijk krijgt u bij uw electrische vloerverwarming een thermostaat bijgeleverd zodat u snel uw kamer op de juiste temperatuur kunt krijgen. Vergeet niet om voor het slapen uw thermostaat zachter te zetten. Dan ligt u immers onder de warme wol en is het niet nodig dat deze vloerverwarming in de nacht aanstaat.

Benieuwd naar de prijzen van electrische vloerverwarming? Vraag het ons!

Als u aan electrische vloerverwarming denkt, dan denkt u wellicht aan uw eigen huis. Maar wist u dat er nog vele andere objecten kunnen worden voorzien van dit soort vloerverwarming? Kijkt u maar eens op onze website electriccomfort.nl en profiteer van onze lage prijzen. Niet alleen kunnen we electrische vloerverwarming verzorgen voor in uw woon-, slaap-, of badkamer, ook kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • De schepvaart. U bent wel even van wal als u schipper bent. Dan is uw schip misschien wel uw eerste huis. Dan kunt u wel goede electrische vloerverwarming gebruiken want het kan er in de nacht of in een minder warm seizoen behoorlijk koud worden. U zit al aan het water dus dat zal er enkel voor zorgen dat de temperaturen snel afnemen.
  • Ook carrosserieën kunnen we aankleden met vloerverwarming. Hebt u binnenkort een bloemencorso of staat het carnavalsfeest voor de deur? dan hebt u wellicht mooie praalwagens gemaakt. Carnaval wordt gevierd in de winter dus het kan bar koud zijn. Kiest u daarom voor electrische vloerverwarming zodat u lekker warm blijft ten tijde van de optocht!
  • Verder verzorgen we wegdekverwarming zodat asfalt niet kan bevriezen.

De “heatmiser” is het merk thermostaat dat wij gebruiken. Bent u hier niet bekend mee? Kijkt u dan op de website en kies uw gewenste thermostaat uit. U kunt ze over het algemeen zo instellen dat ze aanslaan en uitgaan wanneer u dat wenst. Zo ziet u maar dat electrische vloerverwarming zeker niet alleen voor particuliere woningen een prachtige uitkomst is. Het is de normaalste zaak van de wereld om het onder uw oprit te leggen. Dan kunt u in de winter fatsoenlijk uw terrein afrijden. Het is zeer gevaarlijk als het heeft geijzeld maar dat hoeven we u vast en zeker niet uit te leggen.

Wilt u een offerte? Vraag het dan vrijblijvend aan

Hebt u nog vragen over de mogelijkheden tot het gebruik van electrische vloerverwarming? Wilt u weten wat we specifiek voor u kunnen betekenen en wat het kost om electrische vloerverwarming aan te schaffen? Dan kunt u via de website met ons in contact komen. Neem de hoorn van de haak en bel ons op tijdens kantooruren. Ook zij we via de mail bereikbaar. Online kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarin staan de werkzaamheden, de prijzen van de electrische vloerverwarming en de leveringstijden. Gaat u daarmee akkoord? Dan plannen we u in en kan het aanleggen van vloerverwarming wat ons betreft van start gaan. Een aantal voordelen van Electric Comfort willen we nog even noemen. Zo staat het bij ons als een paal boven water dat u op de eerste plaats staat. Dat betekent dat we afspraken altijd nakomen, u 24 uur per dag op ons kunt rekenen en dat al onze producten van hoge kwaliteit zijn gemaakt. Zoals we al eerder zeiden kan het zo zijn dat het een flinke investering voor u is. Maar als u eenmaal deze vloerverwarming in huis hebt liggen, dan wilt u nooit meer zonder. Daarnaast zal de waarde van uw huis stijgen dus op de langere termijn zal u het snel terugverdienen. Bekijkt u onze website eens rustig en vergeet niet om tussen onze reeds afgeronde projecten te kijken. Wellicht bent u dan overtuigd van onze kunsten en neemt u snel contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn