Notitieblokken bedrukken wij in een handomdraai

17 november 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Als u eens op maxilia.nl hebt gekeken dan weet u waarschijnlijk wel wat we allemaal kunnen leveren. Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van relatiegeschenken en reclamemateriaal. Reclamemateriaal moet opvallend en uniek zijn. Het moet uw bedrijfsfilosofie uitdragen en de klanten informatie geven over bijvoorbeeld acties en uw bedrijfsgegevens. Dat kan op diverse manieren gedaan worden. Zo kunt u notitieblokken bedrukken, of beter gezegd: notitieblokken laten bedrukken door een gerenommeerd bedrijf zoals Maxilia. U slaat twee vliegen in een klap. Zo hebt u een zeer pragmatisch relatiegeschenk dat u aan zakenpartners, bezoekers van de jaarbeurs en klanten in uw winkel kunt uitdelen. Een prima manier van marketing. En daarnaast kunnen uw medewerkers deze blokken natuurlijk zeer goed gebruiken. Als ze het notitieblokje er even bij pakken tijdens hun werkzaamheden dan werkt het als een geweldig visitekaartje. Ziet u het notitieblokken bedrukken daarom wel zitten? Kijkt u dan nogmaals op onze website en kies de blokjes uit die u door ons wilt laten bedrukken. We bieden u namelijk op dit moment vele verschillende notitieblokken aan. Bedrukken is altijd mogelijk, ongeacht het materiaal of de grootte van deze blokken. Zo hebben we mooie boekjes in A5 en A6 formaat maar u kunt er ook voor kiezen om post its te laten bedrukken. Het oppervlak van deze papiertjes is wel erg klein dus u moet er goed over nadenken wat u hierop aan gegevens laat zetten. Misschien dat een simpel logo in het laatste geval al volstaat.

Laat uw notitieblokken bedrukken met uw bedrijfsgegevens

U kunt natuurlijk niet zelf al uw notitieblokken bedrukken. Daar is geen beginnen aan en u moet ook nog eens investeren in printers die hier geschikt voor zijn. Ga het daarom uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf, dus hopelijk aan Maxilia. We garanderen u de laagste prijzen en een uitstekende service. We denken graag met u mee en we kunnen u van gratis advies voorzien over het notitieblokken bedrukken. Wilt u het notitieblokken bedrukken graag in grote oplage laten uitvoeren? Dat is een erg goed idee als u geen dief van uw portemonnee wilt zijn. Kies een goedkoop notitieblok uit en bestel er bijvoorbeeld 1000 stuks van. Dan hebt u genoeg voor uw personeel en om uit te delen. En het prettige is dat uw korting bij ons oploopt naarmate u meer bestelt. De prijs is verder afhankelijk van het type blokje zodat er binnen elk budget een keuze kan worden gemaakt. Het verschilt per blok hoe snel we kunnen leveren. Dat heeft te maken met de diverse printtechnieken, de één gaat sneller dan de ander. Daarom variëren de levertijden tussen de 3 à 8 werkdagen. Natuurlijk houden we u tijdens het notitieblokken bedrukken op de hoogte van de gang van zaken.

Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte op

Wilt u graag wat meer weten over het notitieblokken bedrukken? Bel ons dan eens op, stuur een e-mail of vul uw wensen in op het contactformulier dat u op onze website vindt onder het kopje “contact”. Want dan kunnen we u direct een offerte sturen met eventueel een eerste schets. Naast het notitieblokken bedrukken kunnen we nog veel meer relatiegeschenken en reclamemateriaal bedrukken en afleveren. Denkt u aan onder andere:

  • Bedrijfskleding en ander textiel zoals T-shirts en petjes,
  • Vrije tijd en outdoor producten zoals zadelhoesjes, gereedschap, ballen en paraplu’s
  • Maar ook drinkwaren zoals glazen, bekers en bidons.

Hebt u een bedrijf? Dan kunt u op rekening betalen. Is het een particuliere bestelling? Dan vragen we een vooruitbetaling via iDEAL of bankoverschrijving.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn