Ongewenste haren zijn snel weg door laser ontharing

14 februari 2016

Posted in Mens en gezondheid

Laser-ontharingspraktijk - Laser ontharingVoor niemand is het fijn om op ongewenste plekken veel beharing te hebben. Er zijn bovendien ook veel mannen en vrouwen die bepaalde plekken van het lichaam niet continue willen harsen of scheren en daarom kiezen voor laser ontharing. Deze techniek maakt het mogelijk om bepaalde plekken voorgoed te ontharen. Dit kan bijvoorbeeld bij de oksels of bij de bikinilijn, maar ook bijvoorbeeld op bepaalde plekken op het hoofd zoals de snor. Laser ontharing is een zeer goed ontwikkelde techniek die zeer veilig is en vrijwel pijnloos. Dit gaat zeker op als u er voor kiest om een laser ontharing behandeling te laten doen bij de ontharingsspecialist Madeleine Duval. De laser ontharing techniek ontwikkeld zich nog steeds door en omdat wij al meer dan 20 jaar in deze sector werken zijn wij op de hoogte van de beste en de nieuwste technieken waardoor wij u een perfect resultaat kunnen bieden voor een zeer scherp tarief. De methode die wij gebruiken voor de laser ontharing maakt gebruik van de High Power LightSheer Diodelaser. Deze methode is goedgekeurd door alle belanghebbende instanties en is uiteraard veelvuldig onderzocht door diverse wetenschappers. Uit dit alles, maar ook zeker uit onze eigen ervaringen, blijkt dat deze methode van laser ontharing niet alleen zeer goed werkt maar ook nog eens zeer snel is en bovendien comfortabel voor de klant. Het personeel van de laser ontharing kliniek van Madeleine Duval is zonder uitzondering uitstekend gekwalificeerd en getraind in chirurgische centra zodat u er zeker van bent dat uw behandeling bij onze praktijk zeer goed zal verlopen. Wij kunnen op vele plekken op het lichaam u afhelpen van beharing, dus als u bepaalde plekken heeft die u permanent wilt ontharen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden onze klanten scherpe tarieven, maar nog voordeliger is dat wij door zorgverzekeringen erkend zijn en daarom in sommige gevallen behandelingen aan het gelaat worden vergoed. U kunt bij ons altijd informeren naar deze mogelijkheden. U kunt hiervoor, of voor andere vragen over laser ontharing, dan ook altijd contact opnemen met ons via zowel de site als de telefoon.

Uitstekende methode voor laser ontharing

De methode die wij gebruiken voor laser ontharing is één van de beste methoden die er momenteel zijn. De laser ontharing behandeling dient ongeveer drie tot vijf keer te worden herhaald voor optimaal resultaat. Tussen de behandelingen moet vier tot acht weken zitten. Dit komt omdat alleen de ‘actieve’ haren kunnen worden behandeld en door herhaling tussen de vier en acht weken wij kunnen garanderen dat alle haren weg zijn en weg blijven. De door ons gebruikte methode voor laser ontharing gaat veel sneller dan veel andere methoden en er zijn ook minder herhalingen nodig voor het optimale resultaat. Daardoor bent u bij ons veel goedkoper uit dan bij vele andere aanbieders. Omdat onze methode gebruik maakt van gerichte lasers en het apparaat bovendien en koele kop heeft is het weliswaar te voelen maar is de pijn zeer licht en zeer goed te verdragen. De laser ontharing kan mogelijk wat rode plekken opleveren en andere lichte irritaties, maar dit verdwijnt altijd weer zeer snel. Voordat wij mensen een laser ontharing behandeling geven doen wij altijd eerst een intakegesprek. Hierbij informeren wij u over de verschillende mogelijkheden en over hoeveel behandelingen bij u waarschijnlijk nodig zijn. U bent dus altijd goed geïnformeerd voordat wij u helpen, zodat u altijd met een gerust gevoel de behandeling in gaat. Uiteraard kunnen wij ook alle vragen die u maar kunt hebben beantwoorden tijdens deze intake. Veel informatie kunt u ook vinden op onze site, maar als u meer wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij de kliniek van Madeleine Duval helpen wij u altijd zeer goed, dus u kunt gerust bij ons een laser ontharing laten uitvoeren. De voordelen die wij bieden staan hier nog even op een rijtje:

  • Snelle behandeling
  • Zeer comfortabel, weinig tot geen pijn
  • Veilige methode en gekwalificeerd personeel
  • Zeer gunstige prijzen
  • Erkend door diverse zorgverzekeraars

Zoals u kunt lezen kunt u zich geen betere plek wensen voor definitief ontharen dan de praktijk van Madeleine Duval

Uitstekende service en scherpe prijzen

Bij ons staat het gemak en comfort van de klant uiteraard voorop. Daarom zorgen wij er altijd voor dat al onze klanten zich comfortabel voelen voordat de behandeling begint en geven wij uitgebreid antwoord op alle vragen die er zijn. Ook zorgen wij ervoor dat de behandeling zelf zo pijnloos mogelijk is door de nieuwste technieken te gebruiken en een goede nabehandeling te doen. Voor laser ontharing kunt u zich als klant dan ook geen betere plek wensen. Doordat de methode die wij gebruiken minder herhalingen nodig heeft kunnen wij bovendien zeer scherpe prijzen bieden die u niet op veel andere plekken zult kunnen vinden. Wilt u bepaalde plekken op uw lichaam definitief ontharen dan bent u dus bij ons zeker aan het juiste adres. Naast laser ontharing kunt u bij ons overigens ook terecht voor diverse andere behandeling, zoals bijvoorbeeld het snel en effectief aanpakken van kalknagels of schimmelnagels. Kijkt u voor een compleet overzicht vooral eens op onze uitgebreide website. Hier kunt u veel informatie vinden over onze producten en diensten en ook gemakkelijk contact met ons opnemen voor vragen of een afspraak. Wij helpen u graag definitief van uw ongewenste haren af.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn