Op zoek naar BARF voor de hond?

17 april 2019

Posted in Kurse und Ausbildungen

BARF kan online besteld worden bij Animal Food Express. Dit kan middels de link naar hun website: animalfoodexpress.nl. Er zijn veel voorstanders van BARF voedsel, maar ook zeker veel tegenstanders. Zelf hoor ik bij de voorstanders en in dit artikel zal ik uitleggen waarom dat zo is. Ook ga ik dieper in wat BARF voor de hond nou eigenlijk is. Je hebt de term vast wel eens eerder gehoord, maar weet je bijvoorbeeld ook waar de letters voor staan? En wat de definitie er van is? Dit zijn allemaal punten die aan bod zullen komen in dit artikel. Ben je zelf op zoek naar BARF voor je hond? Dan ben je hier zeker aan het goede adres. 

Wat is BARF voor de hond?

BARF is een benaming voor het voedsel dat je je hond zou kunnen geven. Er zijn mensen die gewoon brokjes geven met daarnaast een bak water. Dit is ook het beeld dat de meeste mensen hebben van hondenvoedsel. Echter is het dus ook mogelijk om BARF voor je hond te bestellen. De letters van deze term staan voor de volgende woorden: Bones And Raw Food. Althans, dit is de meest gebruikte term. Er zijn ook mensen die beweren dat de letters voor het volgende staan: Biologically Appropriate Raw Food. Letterlijk vertaald dus: biologisch geschikt rauw eten. BARF voor de hond is niet alleen harstikke lekker voor je hond, maar ook nog eens ontzettend goed. Het is de meest natuurlijke voeding die je je hond kunt geven. Wie wil dat nou niet? BARF voor de hond kan bijvoorbeeld bestaan uit bevleesde botten, zoals zalmlijven, konijnendelen, kwartellijfjes, runderstrot, eendenkarkas, fazantenlijfjes en nog veel meer. Ook kan het bestaan uit organen, spiervlees en groente. Er wordt wel eens gezegd dat BARF voor de hond slecht is. Zelf geloof ik hier niet in. Mijn Boxer (Ben) heeft hier namelijk totaal geen last van. Ben is volgroeid en krijgt al twee jaar BARF voeding. Het is een enthousiaste, speelse maar vooral ook sterke hond. Ik geloof dat dit alles te maken heeft met zijn voeding. Wel denk ik dat een hond maag- en darmklachten kan krijgen als het van de een op de andere dag volledig overstapt op BARF voor de hond. Ik denk dat je beter de hond eerst eens kennis kan laten maken met BARF voeding, voor je het in grote mate aanschaft. Wat mij vooral zo aan spreekt, is dat deze voeding natuurlijk is. Er zijn veel verschillende onderzoeken gedaan naar dierenvoeding, zo ook naar BARF voor de hond. Het is nog steeds onduidelijk wat nou het beste is voor je hond. Ik denk dat je moet kijken naar wat het beste bij je hond past. Het lijkt me logisch dat dat in de meeste gevallen natuurlijke voeding zal zijn.

BARF voeding bestellen bij Animal Food Express

Op de website van Animal Food Express kan erg gemakkelijk BARF voor de hond besteld worden. Je kunt zelf de producten selecteren die je wenst. Ook is het mogelijk om kant-en-klaar pakketten te kopen. Om de volgende redenen raad ik jullie aan om te kiezen voor BARF voor de hond:

  • Voordelig bij Animal Food Express
  • Het is biologisch
  • Je hond wordt er sterk van
  • Bevat veel vitamines en eiwitten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn