Op zoek naar een fotograaf in Utrecht voor productfotografie

1 januari 2019

Posted in Nachrichten

Een paar jaar geleden ben ik een bedrijf begonnen in dierenartikelen. Het ging destijds slecht met het bedrijf waar ik werkte en ze wilden graag het kantoor in Nederland opheffen. Ik werkte al vele jaren voor dat kantoor en kon mijn contract af laten kopen. Zodoende kreeg ik een goede deal en hoefden ze mij niet te ontslaan. Met een gedeelte van het geld dat ik kreeg ben ik een bedrijfje begonnen. Ik ben dol op dieren en wilde daar graag iets mee doen. Ik denk dat ik dit van mijn moeder heb, want zij heeft ook altijd graag dieren om haar heen. Ik besloot om artikelen voor dieren te verkopen en dit bedrijf heb ik nu nog. Ik zocht naar leveranciers en kocht artikelen bij hun in en startte mijn eigen website. Ik verkocht het eerste jaar alleen bestaande bekende merken, dit was gemakkelijk om in te kopen. Bovendien kon ik op deze manier gemakkelijk leren hoe het hebben van een eigen bedrijf werkt. Ik deed hiervoor ander werk en had nog nooit een eigen bedrijf gehad. De laatste maanden ben ik bezig om mijn eigen merk met artikelen te starten. Ik heb een leverancier gevonden waar ik de producten kan inkopen voor een goede prijs. Ik heb sinds de start van mijn bedrijf geleerd welke artikelen goed verkopen. Ik had alles geregeld en de producten zijn twee weken geleden aangekomen. Ik moest alleen nog een goede fotograaf in Utrecht vinden die de producten kon fotograferen. Voor het verkopen op een website zijn de foto’s erg, een goede fotograaf in Utrecht weet hoe je het beste deze foto’s kan maken. Ik wilde daarom een fotograaf in Utrecht vinden die veel ervaring heeft met productfotografie.

Viewfinders werd mijn fotograaf in Utrecht

Het vinden van een fotograaf in Utrecht is niet moeilijk, maar eentje met ervaring in productfotografie is dat wel. Ik vond veel fotografen, maar slechts een paar die mij konden helpen. Van deze fotografen wilde ik graag eerdere werken zien. Ik nam contact op met drie fotografen en vroeg om hun portfolio en de tarieven voor het fotograferen. Ik was erg onder de indruk van een van de fotografen, ik had deze vakman gevonden via de website http://www.viewfinders.nl/fotograaf-utrecht. Ik vond de foto’s in het portfolio er erg goed uitzien en het was duidelijk dat deze fotograaf in Utrecht hier veel ervaring mee had. Het tarief van deze professional vond ik ook erg goed en daarom vroeg ik een gesprek aan. Tijdens het gesprek vertelde ik dat ik een nieuw merk met dierenartikelen was begonnen en dat ik veel foto’s van de producten wilde hebben. Ik wilde naast deze foto’s ook graag diverse foto’s laten maken voor mijn website. De fotograaf kon mijn veel leuke voorbeelden geven en kwam met goede ideeën voor foto’s. Na dit gesprek besloot ik om voor Viewfinders te kiezen als mijn fotograaf in Utrecht.

Goede en bruikbare foto’s    

Samen met de fotograaf in Utrecht begon ik aan het project en ik ben erg blij met het resultaat. De samenwerking was erg goed en er zijn veel goede en bruikbare foto’s genomen. De fotograaf wist precies hoe de beste foto’s genomen konden worden. De producten zijn op de foto’s erg duidelijk en ook de foto’s voor de website zijn goed. Voor een fotograaf in Utrecht kan ik Viewfinders aanraden.

  • Een fotograaf met veel ervaring
  • Ik kreeg een goed tarief
  • De foto’s zijn erg goed
  • We hadden een goede samenwerking
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn