Op zoek naar hondentraining in Amsterdam

5 januari 2019

Posted in Kreatives und Dekoratives

Een jaar geleden besloot ik om voor het eerst in mijn leven een huisdier te nemen. Praktisch al mijn vrienden hebben een hond, een kat of vissen. Vissen hoefde niet zo nodig van mij, en ik heb ook niet zo veel met andere kleine dieren zoals hamsters of cavia’s. Mijn ouders hadden een hekel aan huisdieren, daarom hebben wij ze nooit gehad. Nu ik wat ouder ben zie ik in hoeveel plezier een huisdier je kan opleveren. In het begin wilde ik heel graag een kat hebben. Na een tijdje erover nagedacht te hebben, en een paar keer op bezoek te zijn geweest bij mijn vrienden die honden hebben, besloot ik toch een hond te nemen. Ik wist niet zo goed wat voor een hond, en dat maakte me ook niet zoveel uit. Daarom ging ik enthousiast naar het dierenasiel. Ik kon niet tegen die reclames op tv waarin je uitgemergelde honden voorbij zag komen. Nu was het in het asiel natuurlijk niet zo erg, maar het feit dat mensen ervoor kiezen om een hond ergens achter te laten deed me wel pijn. In het eerste dierenasiel waar ik langsging hadden ze voornamelijk katten, en de honden die ze hadden waren al erg oud. Het leek me niet een goed idee om te beginnen met een oude hond. Het volgende asiel had meer dan genoeg jongere honden om uit te kiezen. Ik weet het nog heel goed. Er was een hondje die in tegenstelling tot alle andere jonge honden rustig bleef zitten. Een kalme ziel, dat leek me wel een goede hond om mee te beginnen. Ik heb hem Duffie genoemd; een naam die goed aansluit bij zijn karakter. Althans, dat dacht ik in het begin. Inderdaad is de hond van nature erg rustig, maar wanneer je met hem gaat lopen wordt hij helemaal wild. Hij is amper te houden, terwijl hij niet eens heel zwaar is. Ik was in het begin bang dat hij zichzelf zou stikken door zo hard aan de riem te trekken. Wat ik ook probeerde en wiens hulp ik ook inschakelde, ik kon geen overwicht over hem krijgen. Ik wilde niet dat de hond zich zo bleef gedragen. Ik besloot op zoek te gaan naar hondentraining in Amsterdam. Deze hondentraining in Amsterdam kwam ik op het internet tegen: https://youdog.nl/hondentraining-amsterdam/.

De beste hondentraining in Amsterdam

Ik wilde niet te lang wachten. Ik keek nog wat rond naar een andere hondentraining in Amsterdam, maar de hondentraining van Youdog leek me verreweg het beste.

  • Je werkt in groepjes van maximaal vier personen, dus je hebt veel persoonlijke aandacht.
  • Een relatief gezien goedkope hondentraining in Amsterdam.
  • Je kunt de training op jou en je hond aan laten passen.

Leerzame training in Amsterdam

Door de persoonlijke begeleiding en het feit dat je zelf module’s uit kunt kiezen die het beste bij je aansluiten is deze hondentraining in Amsterdam me erg bevallen. Ik heb uiteindelijk minder lessen hoeven te volgen dan verwacht. Ik heb geleerd om op een rustige en positieve manier de aandacht van mijn hond erbij te houden wanneer we gaan lopen. Ik had niet verwacht dat dat mogelijk was, ik moest gewoon op een andere manier naar mijn hond kijken. Ik begrijp mijn hond nu ook veel beter. Ik raad iedereen die net een hond heeft, of moeite heeft met zijn hond om de Youdog hondentraining in Amsterdam te gaan volgen. De band die je met je hond hebt versterkt er namelijk ook door. Duffie luistert in principe alleen naar mij, en doordat ik beter weet hoe hij in elkaar zit ben ik de enige die goed naar hem kan luisteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn