Opzoek naar een gezellig uitje? Dat kan bij ‘t Twents Kwartiertje met een Solex toer door Twente!

25 maart 2019

Posted in Urlaub und Erholung

Opzoek naar een gezellig uitje? Dat kan bij 't Twents Kwartiertje met een Solex toer door Twente!Bent u opzoek naar een gezellig en leuk uitje? Of het nou voor een familiedag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of buurtfeest is. Alles wordt leuker met een gave Solex toer door Twente! Misschien heeft u ze wel eens zien rijden, mensen in lange jassen, ronde helmen op oude brommers. Deze brommers zijn de eerste bromfietsen in Nederland en worden Solexen genoemd. Ideaal voor een fantastische feestje, gezellig samen op de Solex door een prachtige omgeving toeren, zoals Twente! Bekijk nu de Solexen en al onze andere mogelijkheden via: twentskwartiertje.nl! Wij van ‘t Twents Kwartiertje heten u van harte welkom!

Solex huren in Twente voor een fantastisch uitje!

Een Solex is super eenvoudig te bedienen en kan door vrijwel iedereen bestuurd worden. Als u een brommercertificaat bezit, mag u al op een ‘gewone’ Solex rijden en voor iedereen die nog geen rijbewijs bezit, is de Solex met trapondersteuning de ideale oplossing! Super eenvoudig en gezellig om gezamenlijk te doen. Heerlijk door het warme zonnetje met uw favoriete familie, collega’s of vrienden de buurt van Twente verkennen op een klassieke Solex. Op de Solex rijden wordt beschouwd als één van de leukste uitjes in Twente. Een keer totaal iets anders dan die standaard barbecue als familie dag? Huur dan voor iedereen een Solex. We verhuren ze veelal in grote aantallen, zodat hoe groot uw familie ook is, iedereen gezellig mee kan. We hebben er maar liefst 150 voor u klaar staan. Liever een dagje eropuit met alleen uw gezin? Geen enkel probleem, wij van ‘t Twents Kwartiertje staan voor u klaar. De laatste jaren zien we ook steeds meer dat er leuke bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten worden gehouden in grappige kleding voor een fantastische sfeer met een Solex toer. De fantastische omgeving van Twente draagt uiteraard ook bij aan de pret.

Een Solex toer in Twente met volop mogelijkheden

Met een Solex toer bent u helemaal vrij om te gaan waar u wilt. Jullie kunnen zelf een route plannen en letterlijk alle kanten op, zolang u als het mogelijk is op het fietspad blijft. Het is bij uitstek een geweldige manier om de omgeving van dichtbij te leren kennen. Uiteraard is Twente een prachtig groene omgeving met diverse gezellige dorpjes en stadjes om heerlijk tussendoor te lunchen of dineren. En zeg nou zelf, wie vindt het nou niet geweldig om met prachtig weer het schitterende platteland te verkennen en tussendoor een stop te maken op een lekker terrasje met een gezellige groep mensen? Daarbij is het een pluspunt dat u bij de Solex geen helm op hoeft, omdat de snelheid maximaal 25 km per uur is. Dat is pas genieten van ‘t zonnetje!
Helemaal overtuigd? Dan wordt het nog beter, ‘t Twents Kwartiertje is namelijk ook erg voordelig voor Solex verhuur! 

Waarom kiezen voor Solex verhuur bij ‘t Twents Kwartiertje?:

  • Gegarandeerd een gezellig uitje
  • Voor kleine en grote groepen tot wel 150 personen
  • Heerlijk de Twentse omgeving verkennen
  • Ideaal voor elk feestje
  • Hoeft geen helm op
  • Voordelige verhuur
  • Diverse andere activiteiten mogelijk
  • Bij een unieke feestlocatie
Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan bent u van harte welkom op onze unieke feestlocatie of kunt u verblijvend contact met ons op nemen veer meer informatie, zodat ook jullie feest fantastisch wordt met een gezellige Solex toer door Twente: https://www.twentskwartiertje.nl/scooterverhuur/.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn