Patagonia vakantie

30 november 2018

Posted in Urlaub und Erholung

In Patagonia vakantie vieren is echt een belevenis die je nooit meer zult vergeten! Dit is een regio die ligt in het zuiden van Zuid-Amerika en het spreidt zich uit over de landen Chili en Argentinië. Als er iets is waar het om bekend staat, dan is het wel de ruigheid en onherbergzaamheid van het landschap. Een groot deel van het jaar waait het hier flink, maar eigenlijk geeft dit alleen maar meer sfeer aan een bezoek aan dit gebied! Je moet tijdens een Patagonia vakantie dus geen stralend mooi en windstil weer verwachten, hoewel ook dat zeker wel voorkomt. Maar avonturiers zal het natuurlijk niet uitmaken wat de weersomstandigheden zijn, zij gaan niet op reis om te luieren in de zon, maar zij willen juist wandelen en klimmen, natuur ontdekken en genieten van het landschap. En dat kan hier zeker! Het is een bijzondere regio, die echt een onuitwisbare indruk op je zal maken. In Patagonia vakantie is misschien niet voor iedereen ideaal, maar wie houdt van bovengenoemde zaken, zal hier echt enorm genieten!

Patagonia vakantie biedt veel natuurschoon

Zoals hierboven al vermeld werd, kies je vooral voor een Patagonia vakantie vanwege het natuurschoon dat je er kunt vinden. Liefhebbers van liggen op strand, van zonnen en van culturele uitstapjes naar musea, doen er goed aan om een andere bestemming te kiezen. De reiziger die houdt van actief bezig zijn, van wildernis en ongereptheid, die is hier helemaal op zijn plek! Wat voor natuur kun je allemaal verwachten? Je kunt dan denken aan:

  • fjorden met bijzondere baaien en kliffen
  • bergen
  • gletsjers en ijsvelden
  • subtropisch woud

Je merkt het al wel, het is een heel divers gebied. Dat heeft te maken met het grote oppervlak dat het beslaat, het is meer dan 400.000 km2 groot. Je kunt dan ook nooit tijdens een Patagonia vakantie echt alles bewonderen dat de regio te bieden heeft, maar met een goede rondreis kun je wel een heel eind komen. Een goed samengestelde reis stelt jou in staat om de diversiteit te ontdekken en goed in je op te nemen! Het is dan ook raadzaam om vooraf goed te onderzoeken bij wie jij je reis het beste kunt boeken. Een Patagonia vakantie zul je immers niet zo heel vaak in je leven maken, je wilt dan ook dat als je de reis maakt, deze aan jouw wensen voldoet!

Zuid-Amerika specialist

Als jij een perfecte Patagonia vakantie wilt, dan is het aan te raden om deze te boeken bij een echte Zuid-Amerika specialist, namelijk Atacama. Dit reisbureau biedt echt de mooiste rondreizen in dit werelddeel aan en ook voor het zuidelijkste deel hebben zij prachtige programma’s samengesteld! Op hun website kun je hier alles over lezen en ook kun je daar meteen de mooiste foto’s vinden van de regio. Deze zullen je verlangen om hier naartoe te reizen nog groter maken, ze weten op hun website de pracht van het gebied echt uitstekend weer te geven! Online vind je ook de verschillende opties die zij voor een Patagonia vakantie bieden, zoals de Spirit of the Gaucho of een trekking langs de mooiste parels. Je vindt op hun site een goede beschrijving van het aanbod, maar je kunt natuurlijk ook altijd contact met hen opnemen om meer te weten te komen over de diverse reizen die zij aanbieden. Of bezoek eens een van hun infoavonden, waar je echt alles kunt vragen over hun reisaanbod! Wil jij in Patagonia vakantie houden, dan is het echt aan te raden om dit te boeken bij Atacama, specialist in Zuid-Amerikaanse reizen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn