Pennen met logo van uw bedrijf

27 maart 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Er zijn vele strategieën om uw firma beter op de kaart te zetten. Er valt te denken aan het verbeteren van de online vindbaarheid in de zoekmachine, het plaatsen van advertenties en zo is er nog wel meer te bedenken. Maar ook de fysieke pennen met logo vormen een uitstekende manier om meer bekendheid te geven aan uw bedrijfje. Pennen met logo zijn namelijk tastbaar en vallen daardoor meer op. De meeste mensen worden elke dag overspoeld met advertenties en dergelijke en daarom zien ze vaak door de bomen het bos niet meer. Veel reclame valt daardoor al niet eens meer op. Maar pennen met logo kunnen de mensen niet ontgaan, omdat ze letterlijk heel dichtbij zijn. Als ze ermee schrijven, zien ze hoe dan ook uw bedrijfslogo en -naam staan op de pen. En dat is natuurlijk wat u wilt. Op deze wijze werkt u aan het vergroten van de naamsbekendheid van uw onderneming op een heel simpele doch doeltreffende manier. Pennen met logo zijn bovendien ontzettend handig. Iedereen heeft wel af en toe iets nodig om mee te schrijven. Hoe vaak klinkt niet de vraag ‘heb je een pen voor me?’. Het is een feit dat er steeds meer communicatie door middel van telefoons plaats vindt. Zelfs boodschappenlijstjes worden vandaag de dag via een app gemaakt. Er komt geen papiertje meer aan te pas. Maar toch is de papieren notitie nog altijd erg belangrijk. Zelf schrijven, met de pennen met logo, is nog altijd persoonlijker dan een berichtje typen. Het is dan ook het geval dat pennen met logo altijd nog wel van pas zullen komen in het dagelijks leven. Dit verdwijnt niet. Hierdoor weet u dus ook dat als u een pen met uw eigen bedrijfslogo erop gaat laten maken, dat deze hoe dan ook gebruikt gaat worden. Bovendien maakt u een goeie beurt als u zomaar gratis pennen met logo weggeeft aan bezoekers op een of andere beurs of evenementje. Kortom, u hebt geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen.

Pennen met logo hoeven helemaal niet duur te zijn

Nu is het goede nieuws ook nog eens dat het laten maken van pennen met logo helemaal niet veel kosten met zich mee hoeft te brengen. En dat is ook wel prettig om te weten! Zo gaat u niet alleen doeltreffend en simpel te werk om uw bekendheid groter te maken, maar ook nog eens heel voordelig. Tenminste, als u met dereklameshop.nl in zee gaat. Bij ons bent u namelijk heel goedkoop uit als u dit soort schrijfwaren gaat bestellen, omdat wij erg lage prijzen hanteren voor de pennen met logo. Wij snappen als geen ander dat u liever niet te diep in de buidel wilt tasten voor een dergelijke aankoop. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor De Reklameshop te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. U kunt bij ons zelf bepalen wat voor pennen met logo u wilt laten bedrukken. Wilt u dat het een simpele budgetpen is, om geld te besparen? Of gaat u liever voor een iets betere uitvoering, met rubberen grip? Of mag het wat meer kosten en gaat u voor de vulpen? Wat u ook kiest, bij ons betaalt u nooit te veel. En alles is mogelijk! Bovendien denkt het team van De Reklameshop graag met u mee over de juiste pennen met logo. Wij hebben ontzettend veel ervaring op dit vlak en deze zetten wij graag voor u in. Dat is nou nog eens een goede service! Bent u inmiddels wel nieuwsgierig geworden naar onze producten? Aarzel dan niet en breng vandaag nog een bezoekje aan onze webwinkel, die te vinden is via dereklameshop.nl. Hier ziet u meteen wat wij allemaal wel niet voor u in petto hebben als het gaat om pennen met logo. Bovendien kunt u dan ook andere promotieartikelen gaan bekijken. Want misschien wilt u hierbij ook nog wel aanstekers, pillendoosjes, tasjes, stappentellers, muismatten of notitieblokken bestellen. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons! Daarom hebben wij ook nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen wij dit ook bij u niet doen. Wij zijn simpelweg van alle markten thuis.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op!

Het bestellen van pennen met logo is heel erg eenvoudig via onze webwinkel. U kiest het soort pen, het juiste aantal en uploadt uw bedrijfslogo. En dan kunt u dit meteen bestellen via uw eigen account. Vervolgens worden de pennen met logo binnen enkele dagen naar uw kantoor of thuisadres verzonden, zodat u snel kunt beginnen met uitdelen. Kortom, makkelijker kan het niet! Hier hoeft u dus geen moeite voor te doen. Soms kan het echter wel eens voorkomen dat u nog een paar vragen wilt stellen over uw bestelling. En in dat geval raden wij u zeker aan om eventjes contact met ons op te nemen. U kunt dit doen door:

  • ons een e-mail te sturen, met daarin uw vragen
  • het contactformulier op dereklameshop.nl in te vullen, waarna u zo spoedig mogelijk iets van ons zult horen
  • de telefonische klantenservice bellen, om direct meer te weten te komen.

Kortom, wij zijn op vele manieren bereikbaar voor al uw vragen over de pennen met logo. Wij helpen u graag bij met maken van een weloverwogen keuze.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn