Promotieartikelen voor vele doeleinden

24 november 2018

Posted in B├╝cher und Tickets

Al jaren maken vele bedrijven gebruik van promotieartikelen om zichzelf en hun merk en producten te promoten. De promotieartikelen zijn tegenwoordig in zeer veel variaties verkrijgbaar en daarbij is het mogelijk om deze van alles te voorzien dat de promotie van uw merk of product kan ondersteunen. We nemen u mee in de wereld van de promotieartikelen en bekijken hiervoor het assortiment van Dereklameshop.nl, waarbij we dereklameshop.nl als uitgangspunt nemen voor het vergelijken van de verschillende promotieartikelen die er in de markt zijn te verkrijgen.

Welke promotieartikelen passen er bij uw merk

De keuze voor promotieartikelen is vaak afhankelijk van een aantal factoren. De prijs is uiteraard een belangrijk onderdeel daarvan. U geeft deze artikelen veelal gratis weg. Het is een leuke attentie, maar wanneer het hierbij om grote hoeveelheden gaat, wilt u er wel van verzekerd zijn dat het om  leuke bedragen gaat die nog te overzien zijn. Goedkope relatiegeschenken zijn dan ook vaak de juiste keuze als gebruik van promotieartikelen. Andere aspecten kunnen zijn:

  • Handzaamheid
  • Duurzaamheid
  • Kwaliteit
  • Originaliteit
  • Innovativiteit
  • Degelijkheid
  • Bruikbaarheid

Veel woorden die breed op te vatten zijn en om die reden leggen we ze allemaal kort even uit. Promotieartikelen die handzaam zijn, zijn eenvoudig uit te delen aan mensen in een grote menigte. Denk daarbij aan artikelen op het formaat van pennen, snoep, sleutelhangers, enzovoort. Het voordeel van deze handzaamheid is dat deze promotieartikelen eenvoudig getransporteerd kunnen worden, er een grote voorraad van kan worden gehouden en dat deze artikelen vaak op zak worden meegenomen door de mensen die de promotieartikelen van u ontvangen. Een pen is daar een goed voorbeeld van, omdat deze altijd en overal handig is om mee te nemen. Met uw logo en eventueel het adres van uw website erop gedrukt, bent u ervan verzekerd dat de gebruiker van de pen regelmatig uw merk onder ogen krijgt. Dit zal stimulerend werken wanneer er zich een moment voordoet dat deze persoon op zoek is naar iets als uw merk of een bedrijf als dat van u. Handzame promotieartikelen hebben dus vele voordelen. Net als duurzaamheid, wat eigenlijk hand in hand gaat met kwaliteit. Een promotieartikel moet kwalitatief goed zijn en lang meegaan. Deze kwaliteit en duurzaamheid representeren u als bedrijf en als merk. Het mag daarom als vanzelfsprekend zijn dat de artikelen die u ter promotie verspreid aan deze twee belangrijke voorwaarden voldoen. Originaliteit is misschien niet voor iedereen even belangrijk. Toch is het hebben van keuze tussen een bewezen succesvol promotieartikel en een origineel promotieartikel goed, omdat het nieuwe perspectieven biedt om ook de aandacht lange tijd vast te houden. Innovatie in een promotieartikel is hier gelijkwaardig aan. Het voordeel van een origineel of innovatief promotieartikel is dat deze vaak getoond wordt aan andere mensen, omdat mensen van nature bijzondere dingen met elkaar willen delen. Wanneer u net even op een andere manier iemand verrast met een promotieartikel zal die dit delen met mensen in zijn netwerk, waardoor het bereik voor uw merk per promotieartikel wordt vergroot. Tot slot de degelijkheid en bruikbaarheid. Ook deze gaan hand in hand. Wanneer een promotieartikel heel handig is in het gebruik, zal het vaak gebruikt worden. Daar moet een promotieartikel op gemaakt zijn en het moet dan ook degelijk in elkaar zitten. De bruikbaarheid maakt dat de gebruiker een prettig gevoel krijgt bij het product en dit wordt gelinkt aan uw merk. Dat is precies wat u wil bij het geven van een promotieartikel.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Dereklameshop biedt artikelen aan die aan al deze voorwaarden voldoen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Dereklameshop.nl voor meer informatie over de artikelen en de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn