Schakel een goed communicatiebureau uit Haarlem in

24 augustus 2018

Posted in Nachrichten

Iedereen die een eigen bedrijf heeft, zou een communicatiebureau moeten inschakelen. Het is heel belangrijk dat je niet alleen een goed bedrijf hebt, maar hiermee moet je natuurlijk ook op een aantrekkelijke manier naar buiten treden om klanten aan te trekken. Daarom besloot ik een communicatiebureau in Haarlem te zoeken dat bij mij en mijn bedrijf zou passen. Mijn bedrijf bestond nog niet zo lang en daarom kon ik wel wat hulp gebruiken als het om de communicatie gaat. Het is best spannend om voor het eerst een grote investering te doen, daarom wilde ik wel de beste partij inschakelen die ons echt goed zou kunnen helpen. Dus ben ik vooral gaan rondkijken naar communicatiebureaus in Haarlem die een goede reputatie hadden. Ik ben veel naar netwerkbijeenkomsten gegaan om rond te vragen naar ervaringen van anderen. Op die manier kom je er echt achter wat een communicatiebureau in Haarlem te bieden heeft. Die verhalen zeggen veel over hoe ze te werk gaan, over wat ze doen en hoe tevreden de klanten zijn. Dat is allemaal waardevolle informatie die voor mij van invloed was op het maken van mijn keuze.

Dit succesvolle communicatiebureau in Haarlem is uniek

Ik wilde een communicatiebureau in Haarlem dat niet binnen de gebaande paden werkt. Ik zocht juist een communicatiebureau in Haarlem dat origineel en uniek is, dat net even anders werkt dan andere bureaus. Er wordt al zo veel gedaan aan communicatie, dat je wel een bijzondere manier moet vinden om mensen aan te spreken. Daarbij heb ik een eigen kledinglijn die niet bepaald standaard is, dus daar paste een eigenzinnig communicatiebureau in Haarlem bij. Ik ben heel blij dat ik een communicatiebureau in Haarlem heb gevonden dat naadloos aansluit bij mijn modebedrijf, en dat is East Side. Heb je hier ook interesse in, ga dan snel naar http://evenementenbureau-haarlem.nl/ om te zien wat ze allemaal te bieden hebben. Wat mij vooral aansprak is dat ze live communicatieprojecten organiseren. Dit vind ik ook heel erg belangrijk, aangezien ik heilig geloof in het echte contact met mensen. Natuurlijk is social media een onmisbaar onderdeel in onze maatschappij, maar het live contact blijft ook heel belangrijk. Daarom besloot ik contact op te nemen met East Side en eens te vragen wat zij voor ons zouden kunnen betekenen als het om die live communicatie gaat. En ze kwamen met de volgende onderdelen:

  • Event
  • Experience
  • Campagne
  • Activatie

Daar werd ik heel blij van, dus ik besloot een samenwerking aan te gaan met East Side.

East Side is hét bedrijf voor live communicatie

Het is echt aan te raden om met East Side in zee te gaan, als je bijvoorbeeld ook voor live communicatie bent. Ze hebben een geweldige experience opgezet voor ons, het was een heel groot succes. Ze nemen de verantwoordelijkheid voor zowel het concept als de realisatie, dat is ideaal. Het heeft mijn bedrijf een boost gegeven en daar ben ik zo blij mee. Het heeft veel nieuwe klanten opgeleverd die niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn van grote waarde zijn voor mijn bedrijf. Ze denken out of the box, maar spelen daarbij in op de behoefte van de klant. Dat is echt een gave waar wij dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Ze kunnen zo veel voor je doen, denk bijvoorbeeld aan brand activation, corporate events of storytelling… Er is van alles en nog wat mogelijk dus als je interesse hebt in een originele manier van communicatie, dan is East Side er voor jou en je bedrijf. Deze investering is het echt dubbel en dwars waard.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn