Sip trunk

24 december 2018

Posted in Nachrichten

Met sip trunk kunt u besparen op de telefoonlijnen binnen een organisatie. Het is met name een uitkomst voor een plek waar meerdere telefoons op aangesloten worden. Steeds meer organisaties kiezen hiervoor om het telefoonverkeer beter te organiseren. Dit geldt voor de bereikbaarheid als de financiƫle consequenties die eraan vast zitten. Hiermee komt er een telefooncentrale tot stand dat geheel via het internet verloopt. Dit zorgt met name voor de lagere kosten. Wanneer u deze techniek laat installeren, heeft dit weinig gevolgen voor het telefoongebruik. De nummers kunnen behouden worden en alles werkt zoals eerder. In eerste instantie vraagt sip trunk wel om grotere investeringen, maar op de lange termijn gaat u merken dat de kosten voordeliger zijn dan via het ouderwetse telefoonnetwerk. Bekijk wat Voicdata kan betekenen in het installeren van deze nieuwe telefooncentrale. Op de website voicedata.nl is al veel informatie te vinden over dit nieuwe telefoonnetwerk. Duidelijk is meteen dat de analoge en ISDN-lijnen niet meer gebruikt worden. Nog steeds kunnen telefoon- en faxnummers in gebruik blijven, allemaal dankzij de software van sip trunk. Bekijk of Voicedata kan zorgen voor een betere verdeling van de telefoonlijnen binnen uw organisatie. Dankzij hun optimale technieken wordt het mogelijk voor lagere kosten te zorgen voor een betere bereikbaarheid voor al uw medewerkers.

De voordelen van sip trunk

Al jaren is Voicedata een ervaren bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op de telecommarkt voor bedrijven. Veel organisaties zijn overgegaan tot een nieuwe infrastructuur met de implementatie van voice-over IP diensten. Inmiddels is Voicedata daar een betrouwbare partner die steeds meer pakketten samen heeft gesteld. Hierdoor weten bedrijven een telefoonnetwerk aan te sluiten die helemaal aansluit bij hun gebruik. De software van sip trunk is een van de diensten van Voicedata waarmee zij de telecommarkt hebben uitgebreid. Daarnaast zijn zij in te zetten voor het installeren van:

  • VoIP
  • Vaste telefonie
  • Mobiele telefonie
  • Zakelijk internet
  • Skype for Business

De sip trunk is een van de toepassingen waarbij het aantal beschikbare lijnen flexibel kunnen worden ingesteld. Gesprekken worden geleid via het internet en via de provider worden deze naar het standaard telefoonnetwerk gestuurd. Het is een goedkopere manier om telefoongesprekken te laten plaatsvinden en daarom aantrekkelijker voor organisaties. Voor de installatie van sip trunk moet er sprake zijn van een telefooncentrale die het sip-protocol ondersteund. Dit is voor de meeste telefooncentrales wel het geval en dat kan Voicedata goed voor u uitzoeken. Belangrijk is dat de centrales werken met Voice Connect. Dit is voor veel klanten van Voicedata het geval.

Wanneer komt u in aanmerking

Het is altijd een optie om de mogelijkheden voor sip trunk te bespreken met Voicedata. Kostenbesparing is voor veel organisaties voordelig, zeker als daarbij een betere telefooncentrale aan vast zit. Bedrijven die hier zeker baat bij hebben zijn ondernemingen die meerdere vestigingen hebben. Voicedata kan ervoor zorgen dat er een telefooncentrale geĆÆnstalleerd wordt, waar alle vestigingen op aangesloten zitten. Dankzij deze techniek kunnen de vestigingen en medewerkers onderling kosteloos met elkaar bellen. Ongeacht de locatie van de vestigingen. Dat is een van de redenen van de lage kosten. U betaalt niet meer voor de gesprekken die de medewerkers met elkaar voeren via de telefoon. Dit zijn over het algemeen de gesprekken die het meeste voorkomen en waar uiteindelijk de meeste kosten vandaan komen. Neem daarom contact op met Voicedata om een nieuwe inrichting van uw telefoonnetwerk tot stand te brengen. Naast kostenverlaging en praktische overwegingen, begint u ook aan een telefooncentrale die beter aansluit bij de toekomst. Zeker als de groei van uw organisatie onderdeel wordt van deze toekomst, waarbij al uw medewerkers zonder problemen met elkaar in verbinding blijven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn