TransIp voor jouw website

14 december 2016

Posted in Webdesign en Webdevelopment

transip - TransIPSteeds meer mensen kiezen ervoor om een eigen website te beginnen, wil jij dit ook, dan ben je bij TransIp aan het juiste adres. Er kunnen heel veel verschillende redenen zijn om met een webpagina aan de slag te gaan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij een grote reis gaat ondernemen en daarvan graag verslag wilt doen. Of je hebt een hobby en wilt daar graag een blog over bijhouden. Of je hebt een eigen zaak en hebt een site nodig om klanten informatie te kunnen geven over de diensten of producten die je levert. Wat het geval ook is, bij TransIp zit je altijd goed. Want bij het creëren van een eigen site komt nog iets meer kijken dan mensen vaak denken. Bij hen kun je precies lezen wat je nodig hebt om te kunnen starten, welke verschillende opties er zijn en hoe je aan de slag kunt gaan. Zij bieden de nodige producten waar je niet zonder kunt bij het starten van een site. Natuurlijk zijn er meer bedrijven waarbij je terecht kunt, maar zelden hebben zij de zaken zo goed geregeld als TransIp. Daarom zijn zij echt een uitstekende keus.

De verschillende producten van TransIp

Zoals gezegd kan TransIp helpen bij de verschillende zaken die er geregeld moeten worden als er een website gemaakt wordt, maar één zaak kunnen ze niet voor jou verzorgen en dat is de inhoud. Je zult eerst zelf moeten bedenken wat je nu eigenlijk online wilt gaan plaatsen, hoe de pagina gevuld zal gaan worden. Met alle volgende stappen in het proces kunnen zij jou wel van dienst zijn:

  • het registreren van een domeinnaam, waarbij verschillende extenties mogelijk zijn
  • het regelen van de webhosting
  • het zorgen voor voldoende opslagruimte voor alle teksten en afbeeldingen
  • het beveiligen van de pagina

Het beginnen van een eigen webpagina begint allemaal met het kiezen en registreren van een domeinnaam en dat kun je via TransIp doen. Jouw domeinnaam is eigenlijk het webadres waarmee jij gevonden wilt worden en je kunt zelf kiezen hoe dit er uit komt te zien. Hiervoor kun je natuurlijk je bedrijfsnaam gebruiken, als het gaat om een bedrijfswebsite. Wordt het een persoonlijk blog, dan kun je jouw eigen naam of een bijnaam gebruiken. Nadat je dat bepaald hebt, kies je de extensie, dus de .nl, .com of andere uitgang die er mogelijk is. Er zijn meer dan 450 extensies waar je uit kunt kiezen en bij TransIp kun je deze allemaal vast laten leggen.

Snelle en veilige website

Heb je een domeinnaam, dan heb je nog een webhost nodig, een server waar jouw digitaal geplaatste gegevens op komen te staan. Ook hiervoor kun je bij TransIp terecht. Bij het kiezen van een webhost is het belangrijk dat deze voldoende snelheid levert en betrouwbaar is. Er is immers weinig zo vervelend als een site willen bezoeken en dan de melding te krijgen dat deze momenteel niet bereikbaar is. Of deze wel kunnen bezoeken, maar vervolgens last hebben van pagina’s die heel traag laden. Regel je dit via TransIp, dan kun je er zeker van zijn dat de laadsnelheid uitstekend in orde is en dat jouw webpagina altijd goed bereikbaar is. Natuurlijk is het ook van belang dat de verbinding veilig is, helemaal als het gaat om een site waar aankopen gedaan kunnen worden. Bij TransIp kun je met één muisklik regelen dat de verbinding beveiligd wordt via een SSL-certificaat, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk. Ook daarom ga je dus naar hen als je jouw eigen website wilt gaan beginnen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn