Urnenwinkel

7 april 2016

Posted in Nieuws

cba-amersfoort - UrnenwinkelAls u komt te overlijden dan wilt u niet dat uw familie met veel regelwerk komt te zitten. Een begrafenis of een crematie dient u eigenlijk ver van te voren te regelen. Natuurlijk kan dat niet altijd zo zijn als u bijvoorbeeld plots komt te overlijden door een onverwachte en fatale ziekte of nog sneller omdat u door een ongeval om het leven bent gekomen. Vooral jonge mensen denken er dan ook niet aan om dit van te voren goed te regelen. Het is verstandig om zo vroeg mogelijk in uw leven een uitvaartverzekering af te sluiten zodat alle kosten ten tijde van uw overlijden gedekt zijn. Ook kunt u een testament opstellen en bij de begrafenisondernemer aangeven wat u precies wenst voor dienst. De uitvaart is de plek voor eenieder die u een warm hart toedraagt om nog eens warme verhalen over u te vertellen. Wilt u graag gecremeerd worden? Dan zal een gedeelte van de as worden bewaard in een urn. Kijkt u eens op onze website want wij hebben een ingebouwde online urnenwinkel waar u meteen een urn kunt kiezen. Dit klinkt misschien wat morbide maar zo moet het niet zijn. We begrijpen natuurlijk dat u liever niet nadenkt over de dood maar weet dat het komen gaat. Het is een onderdeel van het menselijk bestaan en er is niemand die er onderuit komt. Op onze urnenwinkel vindt u op een respectabele manier diverse urnen in alle soorten en maten. Daardoor is er in de urnenwinkel hopelijk voor ieder wat wils te vinden. Tevens zullen u of uw nabestaanden in onze urnenwinkel geen dief van hun portemonnee zijn. Die urnen kunnen namelijk nog heel wat kosten. En als u toch van plan bent om de as te laten uitstrooien, dan is het niet nodig om te investeren in een dure urn met allerlei tierelantijnen. Is het de bedoeling dat de urn op de schouw in de woonkamer van de nabestaanden komt te staan? Dan verandert er wel wat aan de zaak omdat we ons dan erg goed kunnen voorstellen dat u in onze urnenwinkel een duurdere variant wilt aanschaffen. En ook dat kan dus! Wij zijn van alle markten thuis.

Kies uw urn in de urnenwinkel

Het is aldus verstandig om eens in de urnenwinkel te kijken zodat u zich alvast kunt oriënteren op de mogelijkheden en de kosten. Het is mogelijk om u zich te laten bijzetten in een familiegraf maar ook zijn er in crematoria plekken waar u kunt worden bijgezet. Dan krijgt u een eigen plekje dat net als een graf te bezoeken is. Mensen kunnen daar zo door de jaren heen bezoeken brengen, bloemen leggen en terugdenken aan die fijne tijd met u. Als u de uitvaart van te voren wilt regelen dan weet u zeker dat de mensen een mooie dienst zullen hebben. Dit is dan ook iets goeds om te doen. Laten we het simpel stellen: de dood hoort bij het leven en het is niets iets dat we moeten vrezen. Het is onvermijdelijk en onoverkomelijk dat het gebeurt. Dus maak er dan ook maar iets moois van. Zowel in uw leven als tijdens de uitvaart. Ook al maakt u dat in het laatste geval niet zelf mee, het is misschien wel een prettig idee dat u dit goed geregeld hebt. Breng dus een bezoekje aan de digitale urnenwinkel en kijkt u daarvoor op de volgende website: http://cba-amersfoort.nl/urnenwinkel-amersfoort. Als u bij de urnenwinkel bent aangekomen dan komt u er al snel achter dat er heel wat keuzes te maken zijn. Zo hebt u onder andere de volgende opties:

  • Afmetingen
  • Kleuren
  • Materiaalkeuze
  • Teksten

Neem bijvoorbeeld de materiaalkeuze. We hebben in de urnenwinkel urnen van zeer uiteenlopende materialen. Denkt u daarbij aan glas, roestvrijstaal, koper, aluminium, riet, keramiek en zelfs van natuursteen. Of een combinatie van deze grondstoffen. Wist u dat het zelfs mogelijk is om tegen een meerprijs in de urnenwinkel uw eigen urn te ontwerpen?

Geschikt voor het uitstrooien of voor op uw schoorsteenmantel

De urnenwinkel biedt een keur aan mogelijkheden. Hebt u in de urnenwinkel gevonden waar u graag in terecht wilt komen na de crematie? Dan kunt u de aankoop alvast doen. De urn blijft dan bij het uitvaartcentrum achter totdat u uiteindelijk overlijdt. Ook is deze website voor vele nabestaanden een uitkomst. Dit zijn zaken die u na het overlijden van een geliefde snel wilt afronden en dan is een webwinkel erg handig. Wilt u de urnen in de urnenwinkel eens van dichtbij bekijken? Wilt u ze aanraken en meer over te weten komen? Dan bieden we u erg graag een rondleiding aan in onze urnenwinkel in Amersfoort. Dit is een onderdeel van onze uitvaartcentrum dus mocht u in de buurt van deze stad wonen of veel affiniteit met deze stad hebben, dan kunt u tevens uw uitvaart bij ons regelen. We kunnen niet vaak genoeg meegeven hoe belangrijk het is om dit ruim van te voren te hebben geregeld. U wilt vast en zeker niet andere mensen hiermee belasten. Naast het uitzoeken van een urn zijn er vele andere zaken die u vast kunt invullen. Zoals de muziek die er gedraaid met worden tijdens de dienst of bij het binnenkomen. Ook kunt u aangeven of u een overzicht van uw leven wilt laten weergeven of wie er een toespraak moeten houden. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te e-mailen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn