Usb stick kopen

13 april 2016

Posted in ICT en Techniek

Usbwereld - Usb stick kopenWilt u graag een usb stick kopen? Kijkt u dan snel op onze website: usbwereld.nl. Bij ons kunt u een usb stick kopen. En dan hebben we het niet over een enkele stick, maar over grote hoeveelheden. We leveren dan ook voornamelijk aan bedrijven die voor hun personeel een usb stick willen kopen. Dit is de huidige gangbare vorm voor het vervoer van digitale data. De personal computer bestaat al sinds eind jaren zeventig. Gegevens werden ingevoerd via zogenaamde floppy’s, grote platte disks die erg buigzaam zijn. Aan het einde van de jaren tachtig werden deze onhandige floppy’s vervangen voor diskettes. U kent ze misschien nog wel omdat het pictogram van de diskette vaak gebruikt wordt als “opslaan-knop”. Deze hardere vierkante objecten zijn niet alleen beter bestand tegen beschadigingen, ook kan men er veel meer data op kwijt. Die rol werd vervolgens doorgegeven aan de cd-rom. Vooral herschrijfbare cd-roms waren populair als opslag. Ook de dvd kunt u hiervoor gebruiken en ook hier bestaat er een herschrijfbare variant van. Maar dit werd allemaal erg omslachtig. Branden van cd’s en cd-roms duurt lang. Men ging liever een usb stick kopen. Want deze stick kunt u in vrijwel elke laptop en pc stoppen zonder er speciale software voor te hoeven downloaden. Tevens kunt u er erg veel data op kwijt en deze hoeveelheid neemt nog altijd toe. Het overtreft de cd-rom, de dvd en zelfs de Blu-ray aan geheugencapaciteit. U kunt ze zien als externe harde schijven. Natuurlijk is het geheel aan u om tijdens het usb stick kopen een keuze te maken uit de grootte. Hebt u vooral veel documenten om te delen? Hebt u weinig foto’s en andere mediabestanden? Dan kunt u een goedkope usb stick kopen met weinig capaciteit. Maar werkt u binnen uw bedrijf of op school met zeer grote bestanden en wilt u deze snel overzetten naar andere pc’s? Dan kunt u beter een usb stick kopen met meerdere gigabytes zo niet terabytes aan beschikbaar geheugen. Hoe u het ook wendt of keert, een usb stick kopen in welk formaat dan ook kunt u via onze website doen.

Een usb stick kopen doet u via onze website

Natuurlijk is het mogelijk om als particulier bij ons een usb stick te kopen. Maar we vinden het prettiger om in grotere hoeveelheden te leveren. Daarom doen we vooral zaken met grote instellingen zoals banken, ziekenhuizen of universiteiten. Gevoelige informatie, Office-documenten maar ook presentaties kunnen zo snel worden vervoerd. U hebt hier niet het internet voor nodig. Het is zeker in het geval van grote bestanden niet efficiënt om deze files via het internet naar elkaar te sturen. Ten eerste duurt dit vele malen langer dan wanneer u dit met een usb stick doet. En ten tweede wordt er veel van uw bandbreedte gebruikt zodat uw internet behoorlijk vertraagd. Het uploaden en downloaden kan daardoor erg lang duren terwijl u ook een usb stick kopen kunt, daar uw gegevens op kunt zetten om het vervolgens in een andere pc te steken. Kopieer de files naar de harde schijf of lees het meteen van de usb stick af. Kopen via het internet is een simpele zaak. Dit hoeven we u niet uit te leggen want u hebt vast weleens iets gekocht via het internet. Dat is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het usb stick kopen is bij ons dan ook een peulenschil. Naast het kiezen van de juiste hoeveelheid opslagcapaciteit hebt u nog vele andere keuzes te maken:

  • In welke kleur u de usb stick kopen wilt
  • Van welk materiaal de usb stick moet zijn gemaakt. Zo hebben we behuizingen van diverse soorten metaal, plastic en leer.
  • U kunt zelfs een usb stick kopen in de vorm van een pen of een vrachtwagen. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils.

Nog geen logo of slagzin? Wij bedenken het graag voor u

Een usb stick kopen via onze website is een goed idee. U kunt direct in het groot inkopen en we garanderen u daarnaast dat u ze al binnen enkele dagen thuisbezorgd hebt. U krijgt ook nog eens 3 jaar fabrieksgarantie. We maken verder alleen gebruik van de beste chips die er op dit moment zijn. Zo voorkomt u hopelijk geheugenverlies in de toekomst. Dat is de reden dat we gekozen hebben voor Intel en Toshiba als uitsluitende leveranciers van deze siliconenchips. Wilt u graag promotie maken voor uw bedrijf? Of wilt u te kennen geven hoe men met uw bedrijf in contact kan komen? Vult u dan tijdens het usb stick kopen uw slagzin in. Of stuur uw logo naar ons op. Tevens kunnen we u helpen bij het ontwerpen van een logo voor uw bedrijf. Laat dit logo, de slagzin en/of contactinformatie op deze sticks afdrukken. Daarmee hebt u een grote kans dat mensen in de toekomst snel eens bij u komen aankloppen. Als u een pakkende slogan hebt, dan blijft het lang nagalmen in de oren van potentiële klanten. En dat is natuurlijk de bedoeling! Vergeet ook niet om een websitenaam of telefoonnummer op de sticks te zetten zodat men direct contact met u kan opnemen. Een geweldig relatiegeschenk om uit te delen na een vergadering, op jaarbeurzen of om aan uw werknemers te geven. Het staat u geheel vrij om voor het bedrukken van usb sticks te kiezen. Als u ze enkel intern gaat gebruiken, dan zijn blanco sticks misschien een beter idee!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn