Usb stick

29 juni 2016

Posted in ICT en Techniek

usbstick-producent - Usb stick Op usbstick-producent.nl kunt u terecht als u wat meer wilt weten over de kosten van het laten bedrukken van een usb stick. Usb staat voor “Universal Serial Bus” en is de standaardaansluiting van randapparatuur op computers en laptops. Randapparatuur zijn elektronische appraten zoals printers, scanners, externe harde schijven en ook usb sticks. Dit zijn in principe mini-harde schijven die veel gegevens kunnen dragen. We zijn onderhand alweer aan de derde versie van de usb-aansluiting en die is vele malen sneller dan de vorige twee qua data-overdracht. Dat is immers de taak van deze aansluiting. De usb stick kunt u beschouwen als de opvolger van de cd-rom, de diskette en uiteindelijk de floppy. Een usb stick is dan ook het onderwerp in deze tekst. Niet zo zeer gaat het om de techniek of gedetailleerde informatie over de werking van de usb stick, maar over het feit dat u deze handige sticks kunt laten bedrukken door ons. Waarom zou u dat doen? Omdat het een geweldige manier van marketing is natuurlijk! We hebben al meer dan 12 jaar ervaring in het bedrukken van deze sticks. Ook powerbanks bedrukken wij dus ook dat is zeker een goede optie. Wilt u dus uw eigen usb stick hebben met daarop uw logo, slagzin of gegevens? Of een goede combinatie hiervan? Neem dan snel een kijkje op onze website en lees de voorwaarden eens door. Zoals u wellicht meteen op zal vallen is het zo dat u wel in het groot bij ons moet bestellen. Maar dat spreekt ook wel een beetje van zichzelf. U komt hier immers om relatiegeschenken te kopen in de vorm van bedrukte usb sticks. Dan wilt u er niet eentje voor uzelf hebben maar juist uitdelen aan klanten, bezoekers, werknemers en anderen. Daarom hanteren we een minimum van 100 sticks per bestelling. Maar goed, dat aantal valt reuze mee dus we kunnen het ons niet voorstellen dat dit een groot probleem voor u zal zijn. Wist u dat u bij ons de keuze hebt u meer dan 200 verschillende usb sticks? Zowel qua uiterlijk als inhoud verschillen ze onderling enorm van elkaar. Zo hebben we een simpele usb stick waar slechts 32 MB op past tot aan zeer geavanceerde sticks waar maar liefst 256 GB aan informatie op past.

Laat de usb stick bedrukken!

Een bekend relatiegeschenk is de pen. Vroeger schreef men veel meer, zeker voor de uitvinding van de laptop, de tablet en de smartphone. Door deze digitalisering is het veel minder gebruikelijk om bijvoorbeeld bestellingen te noteren of bonnen uit te schrijven. Dit gaat allemaal via apparaten. Zo ook gegevensuitwisseling. Op grote schaal kan dit nu dankzij de usb stick. In principe heeft de usb stick een belangrijke functie van de pen overgenomen. U kunt daarom tegenwoordig beter met een pragmatisch relatieartikel aanzetten zoals de usb stick. En als u slim bent dan deelt u deze bedrukte usb stick uit tijdens jaarbeurzen waar veel mensen op af komen. Als u de fout maakt door bijvoorbeeld pennen of andere oubollige relatiegeschenken uit te delen, dan zullen die mensen er aanvankelijk vast nog wel blij mee zijn. Maar eenmaal thuisgekomen belandt de pen in een pennenbakje of een etui en ziet u hem nooit meer terug. En weg is uw marketing. Terwijl men een usb stick vast en zeker erg goed kan gebruiken. De kans dat men de opdruk leest is daardoor vele malen groter. Met een goed logo of een scherpe slagzin zorgt u er al helemaal voor dat u uw kansen vergroot en dan geïnteresseerden eens contact met u opnemen of een kijkje gaan nemen op uw website. Dat is dan ook de ultieme reden om voor een bedrukte usb stick te kiezen. Wist u trouwens dat u bij grote spoed al morgen uw sticks in huis kunt hebben? Zo snel kunnen wij te werk gaan. Zorg er dan wel voor dat u vandaag tijdens kantooruren bestelt zodat we meteen kunnen drukken, inpakken en verzenden. Dan kunt u ze morgen al gaan uitdelen!

De eenvoudigste manier van veilig digital vervoer

De usb stick is aldus een goed relatiegeschenk voor iedereen. Onze website heeft bijna 300 beoordelingen die enkel positief zijn. We mogen met trots zeggen dat we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,3 hebben. Wellicht wilt u ons ook wel een beoordeling geven of een review achterlaten als u bij ons uw usb stick hebt uitgekozen en ontvangen. Een handig item om naast deze sticks weg te geven zijn onze keycords. Daar kunnen gebruikers hun stick aanhangen, om hun nek hangen en zo zullen ze deze gevoelige data niet snel uit het oog verliezen. Leuk voor zowel jong als oud. Hebt u verder nog vragen? Wilt u een stick op maat laten maken en bent u benieuwd naar de prijzen? Dan kunt u vrijblijvend met ons in contact komen. We luisteren erg graag naar uw wensen en stellen vervolgens een offerte voor u op. Die offerte is zeker niet bindend. Pas als u akkoord gaat en hebt betaald gaan we tot actie over. Deze sticks kunnen van diverse materialen worden gemaakt. Zo zijn er leuke houten usb sticks maar kunnen ze ook van plastic, leer en metaal zoals aluminium en ijzer worden vervaardigd. Er bestaan tegenwoordig zelfs glazen usb sticks en die hebben we natuurlijk als eerste in ons assortiment. Wilt u ze vast voorprogrammeren? Laat het ons tijdens het bestellen meteen weten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn