Veel baat bij mijn loopbaancoaching in Eindhoven

13 december 2018

Posted in Geschenke und Werbegeschenke

Een paar jaar geleden heb ik een burn-out gehad. In die periode kon ik merken dat ik niet heel lekker op mijn plek zat bij mijn werkgever. Tijdens mijn re-integratie is een nieuwe functie voor mij gecreƫerd en dat was prettig op dat moment, maar het is nooit een passende functie voor mij geweest. Ik was gewoon niet gelukkig in de nieuwe functie en ook niet meer bij mijn werkgever. Ondanks dat dit moeilijk was ben ik toch het gesprek aangegaan en heb ik voorgesteld dat ik met behulp van loopbaancoaching in Eindhoven een nieuwe geschikte werkplek wilde gaan vinden. Mijn werkgever die met mij begaan is, heeft mij dit traject aangeboden, waarbij ik het bedrijf zou verlaten, ongeacht of ik al een nieuwe werkplek zou hebben. Dit vond ik zeer redelijk, dus ik ben op die manier mijn traject voor loopbaancoaching in Eindhoven bij Verron gestart. Ik heb Verron hiervoor geselecteerd omdat ik hun methode en aanpak op www.verron.nl had gelezen en deze mij sterk aansprak. Het traject voor loopbaancoaching in Eindhoven is gebaseerd op het kijken naar je kerntalenten en om te kijken wat je in het verleden hebt gedaan en waar je steeds op vast liep. Mijn loopbaancoaching in Eindhoven heeft me op die manier heel veel nieuwe inzichten gebracht.

Mijn persoonlijke loopbaancoaching in Eindhoven

Bij het traject voor loopbaancoaching in Eindhoven heb ik heel goed gekeken naar:

  • Mijn valkuilen
  • Mijn overwinningen
  • Mijn opleidingen
  • Mijn ervaringen
  • Mijn wensen

Ik heb er in mijn hele loopbaan nooit echt goed over nagedacht wat ik precies wilde met mijn leven. Ik werkte al ruim tien jaar bij mijn vorige werkgever en heb het er altijd naar mijn zin gehad, tot ik op een gegeven moment persoonlijk vast liep. Ik zat vast in mijn eigen patronen. Ik verveelde me niet, maar haalde ook geen inspiratie en energie meer uit mijn werk. Ik heb ook nooit de droom gehad om dit werk te doen. Van kinds af aan hebben mijn ouders altijd sturing gegeven aan de richting die hun kinderen opgingen. Ik was cijfermatig redelijk goed, maar wilde de creatieve sector in. Destijds was dat echter nog geen branche waarin toekomstperspectieven duidelijk werden. Mijn ouders hebben we toen gedwongen om een administratieve kant op te gaan en ik was te jong om me hier echt tegen te verzetten. Ik heb toen een HBO-opleiding gedaan en direct daarna een baan gevonden. Daar heb ik acht jaar gewerkt en vervolgens ben ik bij mijn vorige werkgever terecht gekomen. Ik heb dus achttien jaar gewerkt in een functie die ik niet leuk vond en waar ik geen gevoel bij had. Ondertussen heb ik te weinig gedaan om andere kwaliteiten te ontwikkelen. Althans, dat dacht ik. Dankzij mijn loopbaancoaching in Eindhoven ben ik er nu wel achter gekomen dat ik veel dichter bij mijzelf moet komen om te ontdekken wat ik kan en hoe ik dit in de praktijk kan brengen.

Zelfstandig aan het werk met mijn kennis en ervaring

Dankzij de loopbaancoaching in Eindhoven heb ik ontdekt dat ik het heel leuk vind om met mensen samen te werken. Ik vind het geweldig om mensen kennis bij te brengen die hen verder kan helpen en die ik op mijn manier met hen kan delen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik mezelf als zelfstandig ondernemer kan positioneren bij het geven van trainingen gericht op financiƫle middelen. Ik ondersteun mensen op verschillende manier door mijn kennis aan het over te dragen als trainer. Dit gaat mij erg goed af en dat had ik zonder mijn loopbaancoaching in Eindhoven nooit zelf ontdekt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn