Waar vind je handige factuur software?

11 april 2019

Posted in Fahrräder und Zubehör

Facturen opmaken is niet het meest favoriete klusje van veel ondernemers, ondanks dat het ze geld oplevert. Als je veel facturen moet maken kan het namelijk best een tijdrovend klusje zijn om elke keer opnieuw alle gegevens van zowel jezelf als de klant te moeten invullen en deze factuur vervolgens te mailen. Voor veel ondernemers is goede factuur software dan ook een uitkomst. Factuur software is speciaal ontwikkeld door Faktum Factuur (faktumfactuur.nl) om ondernemers en bedrijven te helpen bij het automatisch versturen van hun facturen, zodat ze er veel minder omkijken naar hebben. Ze claimen ‘s werelds meest effectieve facturatie oplossing te bieden en dus loont het de moeite om op hun website te kijken naar de verschillende opties. De factuur software van Faktum Factuur is naar eigen zeggen flexibel, eenvoudig in gebruik en bovendien heel compleet. Je kunt met hun online software namelijk niet alleen facturen opstellen maar ook offertes. Wel zo handig voor ondernemers die veel te maken hebben met potentiële klanten en hen een offerte moeten toesturen. Als je dit veel werk vind om te doen kun je gebruik maken van de factuur software van Faktum Factuur, waar dus gelijk de offerte software bij inbegrepen zit. 

De voordelen van de factuur software van Faktum Factuur

Als je het moeilijk vindt om te beslissen welke factuur software je wilt gaan gebruiken is het goed om te weten dat de handige software van Faktum factuur veel voordelen biedt ten opzichte van andere online software, namelijk:

  • Je kunt facturen en offertes opmaken in je eigen huisstijl, met je eigen logo.
  • Je kunt kiezen uit diverse opmaken.
  • Je kunt ze direct digitaal naar je (potentiële) klant versturen.
  • De software is ontzettend makkelijk en intuïtief in gebruik.

Bovendien kun je naast het opmaken van facturen en offertes ook zaken als pakbonnen, orderbevestigingen en herinneringen verzenden, eventueel automatisch. Deze zaken zouden je anders relatief best veel tijd kosten en dat is natuurlijk zonde. Je tijd wil je het liefst besteden aan datgene wat je leuk vindt om te doen: ondernemen in jouw vakgebied. Als je teveel tijd kwijt bent aan randzaken zoals administratie en het opmaken en verzenden van offertes en pakbonnen dan kom je niet toe aan het daadwerkelijk runnen van je bedrijf. Gebruikmaken van goede factuur software is dus voor iedere ondernemer aan te raden omdat het je simpelweg meer tijd oplevert. En tijd is geld, niet?

Over Faktum Factuur en hun online software

Faktum Factuur is al jaren marktleider in online facturatie oplossingen, zowel voor grote als wat kleinere bedrijven. Ze hebben vestigingen in diverse landen, waaronder Nederland, Duitsland, Noorwegen en Denemarken. Hun doel is om kleine bedrijven en ondernemers te helpen met het besparen van zowel tijd als geld. Door het automatiseren van hun facturatieproces houden ondernemers namelijk meer tijd over voor belangrijkere zaken, die ze zonder hun handige factuur software minder aandacht hadden kunnen geven. Faktum Factuur automatiseert maar al te graag jouw facturatieproces, en dat doen ze op zo’n eenvoudige en heldere manier dat zelfs mensen die totaal geen verstand van computers hebben de factuur software kunnen gebruiken. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn