Wat is werken bij de garage in Aalsmeer?

20 maart 2019

Posted in Autos und Motorräder

Werken bij een garage gebeurt veel. Niet iedere baan is hetzelfde en dat geldt vooral als het om werken met auto’s gaat. Naast dat er veel verschillende soorten klanten bestaan, is ook lang niet elke garage hetzelfde. Wat is dan werken bij deze garage in Aalsmeer, via procarservice En wie zijn zij? Dit zijn vragen die in dit artikel zullen worden beantwoord. Als u namelijk op zoek bent naar een betrouwbare garage in Aalsmeer, bent u bij hen aan het juiste adres. Er gaan veel verhalen rond waarbij er veel te hoge kosten voor een Apk-keuring werden gerekend. Dit is niet wenselijk, zeker niet voor mensen die wat minder te besteden hebben. Over de Apk-keuring via deze garage straks meer.

Hoe ziet een dag werken eruit bij de garage Aalsmeer? 

Voor een afstudeeropdracht moest ik verschillende artikelen schrijven. Ik kon kiezen tussen het schrijven van artikelen over hoe de mensen in de paardensport waren of hoe het werken in een garage (auto’s, motoren enzovoorts) was. Uiteraard heb ik voor het laatste gekozen, aangezien de medewerkers uit de laatste categorie over het algemeen een stuk toegankelijker zijn dan uit categorie een. Om te beginnen starten de medewerkers met een kopje koffie. Ik mag ook een kopje koffie meedrinken, hoewel ik natuurlijk geen medewerker ben. Omdat ik voor mijn onderzoek een aantal garages moet bekijken ben ik ook langsgegaan bij de garage in Aalsmeer. Ik mag vandaag een aantal Apk-keuringen bekijken en natuurlijk houd ik bij of er niet teveel kosten of geheimzinnige werkzaamheden worden verricht. Er hangt een goede sfeer en de medewerkers hebben allemaal zin om te werken. Toen ik eerder dit onderzoek mocht doen merkte ik dat dat bij sommige bedrijven niet altijd goed zat. De werkdruk mag best hoog liggen, maar het moet niet zo zijn dat de sfeer altijd bedrukt is en dat mensen op hun tenen moeten lopen. Dat is ongewenst. De volgende punten vielen mij op:

  • Het werk in de garage is serieus, maar gezellig
  • Er hangt een ongedwongen sfeer
  • Het werk wordt gedaan door vaardige mensen
  • De Apk-keuring is in orde en betrouwbaar

De Apk-keuring 

Iedereen moet er zo nu en dan aan geloven: de Apk-keuring. De afspraak staat weer genoteerd en men hoopt altijd dat de kosten mee zullen vallen. Tegenwoordig bestaan er veel oplichters die een veel te hoge prijs berekenen voor werkzaamheden die zij vaak niet eens hebben verricht. Zoals genoemd is deze garage een goede keuze als het gaat om Apk-keuringen. Ooit hoorde ik eens dat er in een aantal garages, die in omringende dorpen gevestigd waren, veel te hoge kosten werden gerekend. Zo koste destijds een stel nieuwe banden al rond de 800 – 1000 euro en werden er werkzaamheden berekend die niet of nauwelijks uitgevoerd waren. Dit is gelukkig niet het geval bij Pro Car Service, de garage in Aalsmeer. Zij verzorgen namelijk zowel groot als klein onderhoud aan de auto, als ook kwalitatieve Apk-keuringen. Dit doen zij voor alle merken auto’s. Het is belangrijk om een auto goed te onderhouden, dat vinden zij ook. Op deze manier kunt u lange tijd gebruik blijven maken van uw vervoersmiddel en ook nog eens op een veilige en verantwoorde manier de weg op. Een goed onderhoud van de auto draagt ook nog eens bij aan een lange levensduur. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn