Watersportartikelen kopen doet u bij ons

17 september 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

powerwatersports - watersportartikelenAls u aan watersportartikelen denkt, dan denkt u misschien aan bikini’s, surfplanken of snorkels. Maar dat is niet wat wij van powerwatersports.nl bedoelen met watersportartikelen. Dit is een online shop waar u terecht kunt als u losse onderdelen voor uw boot nodig hebt. daar doelen wij op wanneer we het hebben over watersportartikelen. Misschien hebt u een snelle speedboot of een catamaran. Is varen echt uw hobby? Bestel dan al deze losse onderdelen via onze website. U hebt immers te maken met vaartuig en dat betekent dat u flink wat te onderhouden hebt. Roest en verwering zijn schering en inslag. Dit soort problemen horen wij vaak en daar valt van alles aan te doen. Maar dan wilt u wel een goede oplossing en dat is waar wij om de hoek komen kijken. Zo verkopen wij allerlei producten om de motor mee te repareren. Een motor bestaat uit losse onderdelen. Veel bewegende onderdelen die op den duur verslijten, hoe vaak u het dan ook mag oliën. Daarom wilt u zo nu en dan vervangende onderdelen hebben. Treft het dat u dan op onze website bent beland want u kunt ze direct aanklikken en bestellen zodat u morgen kunt klussen met al deze watersportartikelen. Een bestelling maken is overigens uitermate eenvoudig. U kiest de watersportartikelen uit die u nodig hebt, vult het online formulier in en maakt het te betalen bedrag over via iDEAL, PayPal of uw creditcard. We sturen de watersportartikelen direct op en met een beetje geluk kunt u morgen verder met het onderhoud.

Welke watersportartikelen zoekt u?

Wat voor watersportartikelen u dan ook zoekt, de kans is groot dat u het bij ons zult vinden.

  • Zo verkopen wij allerlei watersportartikelen ter onderhoud aan uw schip
  • We hebben een keur aan reparatieboekjes
  • Zoekt u bougiekabels? Of stuurknuppelverlengers? Of en nieuwe benzinetank? Wij hebben het allemaal en voor vrijwel ieder bekend merk!

U leest het, op het gebied van watersportartikelen zijn wij van alle markten thuis. U hoeft niet meer naar een speciaalzaak waar u veel meer geld moet betalen dan via onze website. Wij leveren tot aan uw voordeur af en we kunnen het ook leveren in de haven waar uw boot ligt aangemeerd. We verkopen naast watersportartikelen ook allerlei buitenboord motoronderdelen, inboard motoronderdelen, waterscooteronderdelen, hengels en ga zo maar door. Het kan zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Neemt u dan rustig de tijd om de juiste watersportartikelen uit te zoeken zodat u het niet hoeft terug te sturen. En als u toch een fout maakt dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht. Daar doen wij beslist niet moeilijk over. Wist u trouwens dat u naast 14 dagen retourrecht ook nog eens 1 jaar garantie krijgt op vrijwel alle artikelen die er te vinden zijn op onze website?

We helpen u graag aan de meest uiteenlopende spullen

Met meer dan 15.000 verschillende onderdelen voor allerlei kleine en middelgrote vaartuigen zijn wij een van de grootste online aanbieders. Waar we prat op gaan is het feit dat wij de goedkoopste zijn. Vindt u het elders goedkoper? Laat het ons dan weten want dan passen wij onze verkoopsprijzen hier direct op aan. Hebt u toch nog vragen aan ons? Weet u niet zo goed welk product u nodig hebt? Of vindt u online bestellen lastig? Dan neemt u toch gewoon contact op met ons klantenservice! Wij staan dag en nacht voor u klaar dus schroom niet langer en klim in de pen. We beantwoorden e-mails zo snel mogelijk en daarnaast kunt u ons altijd even opbellen. Doet u dat wel tijdens kantooruren?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn