Wij leveren prachtige kerstpakketten

6 augustus 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

kerstpakkettenxl - KerstpakkettenHebt u nog geen idee welke kerstpakketten u dit jaar aan uw personeel moet geven? Stop dan met wat u nu aan het doen bent en breng een bezoekje aan onze website: kerstpakkettenxl.nl. Wellicht dat u nadien door de bomen het bos niet meer ziet want u vindt bij ons meer dan 1000 verschillende kerstpakketten. Elk met een eigen unieke inhoud van enkel A-merken aan voedsel en dranken. Zo weet u in ieder geval dat u voor een lage prijs hoge kwaliteit in huis haalt. Wilt u dit jaar uw personeel verrassen met en thematisch pakket? Dan komt u bij ons aan uw trekken. Neem alleen al de Italiaanse kerstpakketten die we kunnen onderverdelen qua prijs en dus ook qua inhoud. Zo treft u er onder andere pasta’s, pesto’s, toasten Italiaanse wijnen in aan. Wilt u liever een budgetkerstpakket kopen omdat u veel personeel met grote gezinnen in dienst hebt? Voor hen zijn de decembermaanden altijd erg dure maanden. Zeker als ze zowel het Sinterklaasfeest, kerstfeest en Oud en Nieuw vieren. Met een budget- of foodpakket steunt u hen flink in deze financieel moeilijke maand. Wilt u het graag over een geheel andere boeg gooien? Geef uw personeel dan een cadeaubon zodat ze zelf artikelen uit kunnen kiezen of het bedrag kunnen doneren aan een goed doel. Dat is pas een echte kerstgedachte!

Rijk gevulde kerstpakketten

Een aantal voordelen van het kerstpakketten bestellen bij kerstpakketenxl.nl voor u op een rijtje:

  • Altijd korting op alle bestellingen,
  • De beste A-merken vindt u in deze heerlijke pakketten,
  • Grote showroom zodat u alles in het echt kunt bekijken. Dit is trouwens slechts een optie, direct online bestellen is ook een goed idee,
  • Eigen inpakcentrale,
  • Laagste prijsgarantie,
  • Stipte levering op de afgesproken dag in november of begin december,
  • Deskundig personeel en een snel bereikbare klantenservice,
  • Grootste assortiment van Nederland! Niet voor niets zijn we de meest populaire online aanbieder.

Kerstpakketten bestellen is een eitje. U kiest de kerstpakketten uit die u graag hebben wilt. Geef aan hoeveel u er wenst en op welke dag u deze kerstpakketten wilt ontvangen. We leveren ze namelijk op de afgesproken aan bij uw magazijn. U kunt dus al vroeg in het voorjaar bestellen als u wilt en dan kunt u het wel aan ons overlaten om het tijdig te bezorgen. Natuurlijk houden we u hiervan op de hoogte zodat u eventueel ruimte kunt maken om de pallets met kerstpakketten neer te zetten.

Bestel vandaag nog en ontvang uw bestelling in de wintermaanden

Nadat u hebt opgegeven wanneer u de kerstpakketten wilt hebben kunt u uw adres- en contactgegevens invullen. Bestellen gaat geheel digitaal door gebruik te maken van iDEAL of PayPal. U kunt ook met het credit card van het bedrijf betalen. Hebt u nog vragen over onze kerstpakketten? Stel ze dan door ons te bellen of te mailen. Bij een bestelling van meer dan 1000 pakketten kunt u een kerstboodschap toevoegen in de vorm van een kaart. Ook kunnen we het pakket inwikkelen met een speciale slagzin of uw bedrijfslogo. Wist u dat we zelfs alle producten in het pakket met uw eigen ontworpen wikkel kunnen verpakken? U begrijpt dat dit enkel mogelijk is bij zeer grote afnames. Hebt u een klein bedrijf? Kies dan voor elke werknemer een speciaal kerstpakket uit die echt bij die persoon past. Maar kijk uit voor scheve gezichten! Let daarom goed op de prijs per pakket zodat u dit gelijk kunt afstemmen en iedereen blij is met zijn of haar cadeau. Motiveer uw personeel en geef hen het gevoel dat u hen waardeert. Dat kan alleen door prachtige pakketten te schenken als de kersttijd is aangebroken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn