Zoekt u een dakdekker in Rotterdam?

10 november 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

jvkdaken - Dakdekker RotterdamBent u op zoek naar een dakdekker in Rotterdam? Kies dan onze dakdekker in Rotterdam: jvkdaken.nl. We hebben ervaring in het renoveren, aanpassen of bouwen van uw dak. En dat is zeker niet het enige dat u van onze dakdekker in Rotterdam mag verlangen. Hebt u bijvoorbeeld een monumentaal pand en wilt u daarom uw dak renoveren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn thuis in zink- en koperwerken. Dat betekent dat we uw prachtige oude villa kunnen restaureren tot in groot detail. Zijn er ornamenten gesneuveld of is uw dak door de tand des tijds aangetast? Schroom niet langer maar bel de dakdekker in Rotterdam want hij kan snel bij u langskomen voor een gratis adviesgesprek. Wij gaan nooit zomaar aan de slag. U wilt immers een duidelijk inzicht in onze verbouwwerkzaamheden en de kosten die erbij gebaat zijn. U kunt ervoor kiezen om online een offerte aan te vragen maar het is misschien een beter idee om onze dakdekker in Rotterdam langs te sturen zodat hij met eigen ogen kan beslissen welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Niet alleen kunt u deze dakdekker in Rotterdam inhuren, we reizen zonder moeite heel Nederland af als u bijvoorbeeld in een oud pand woont dat met zorg moet worden behandeld.

Deze dakdekker uit Rotterdam is werkzaam in Nederland en Belgiƫ

Hebt u last van lekkage omdat er door de wind dakpannen zijn verschoven? Is er daardoor een groot gedeelte van uw dak bloot komen liggen en is er zelfs sprake van houtrot? We kunnen al deze problemen snel opsporen en repareren. Een lekkend dak is vreselijk want het water sijpelt door het hele huis naar beneden. Het kan grote gevolgen hebben op uw inboedel en de waarde van uw huis. Laat het er niet bij zitten en wacht hier niet mee tot het weer bijvoorbeeld omslaat. U kunt overigens beter voorkomen dan genezen dus als u het idee hebt dat uw dak zijn beste tijd gehad heeft, dan weet u nu wat u moet doen: de dakdekker uit Rotterdam bellen voor een uitvoerige controle. Of u nu in een nieuwbouwwijk woont of in een oud ambachtelijk pand, wij kunnen het allemaal. Geen klus is voor ons te klein, kijkt u maar eens op de website naar onze portfolio. U zult zien dat we diverse monumentale panden onder handen hebben genomen. Nadat de dakdekker in Rotterdam met uw dak aan de slag is geweest ziet het er weer uit als nieuw.

Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan eerst een offerte aan

Hopelijk weet u nu wat u moet doen als uw dak is begonnen met lekken. Slaat u daarom onze website of sla het telefoonnummer op in uw telefoon. U mag ons te allen tijde bellen, zelfs midden in de nacht. Als er niet zoveel haast bij is dan kunt u ons beter even een e-mail sturen met uw wensen. Deze dakdekker in Rotterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. En dat heeft ons heel wat positieve recensies opgeleverd. U kunt deze referenties nalezen op de website. Wellicht dat u ook wel een berichtje wilt achterlaten.

  • We kunnen uw dak bouwen, bijvoorbeeld als u zelf een huis hebt ontworpen,
  • We kunnen uw oude daken repareren en preventief controleren,
  • En we zijn thuis in het herstellen van monumentale daken.

Wilt u meer weten over dit ambacht? Dan raden we het u aan om onze portfolio te bekijken. U vindt op onze website diverse videofragmenten en we houden een blog bij waarin we vooral aandacht schenken aan speciale projecten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn