Zorg voor een beetje meer plezier met de juiste sekstoys

4 maart 2016

Posted in Erotiek

Seks is een fijne bezigheid en als je ergens je hobby van zou moeten maken dan is het wel het hebben van seks, erg veel en erg fijne seks. Seks is typisch een dergelijke bezigheid waarbij je verschillende gradaties van genot kunt ervaren. Hoe preutser je bent, des te minder kans heb je om de hoogste regionen van genot te ervaren. Ben je echter ruim van geest en sta je open voor nieuwe ervaringen, dan kan seks iets zijn waarbij je elke keer weer iets nieuws ontdekt, zowel over de seks als over jezelf en je eigen lichaam. Genot past prima binnen een hedonistische levensfilosofie. Genot is echter wel iets wat uit kan doven als je niet constant nieuwe manieren vindt om de behoefte naar genot te bevredigen. Seks bijvoorbeeld wordt al snel monotoon als je constant op dezelfde manier je tegemoet komt aan je behoeftes. Het wordt dan al snel een soort automatisme. Daarom hebben preutse mensen ook niet zo veel op met seks, want het is niet veel meer dan een middel tot een bepaald doel. Als je immers niet beter weet en nog nooit een genot hebt ervaren dat uitstijgt boven de dagelijkse routine, dan kun je ook niet verlangen naar een hoger genot. Dat hogere genot bestaat simpelweg niet. Maar als je eenmaal hebt ervaren dat er meer is dan bijvoorbeeld alleen de missionaris positie, dan kun je niet meer terug en dat hoeft ook helemaal niet. Ook al ben je alleen en heb je even geen partner of misschien is je partner veel weg voor zijn of haar werk, dan nog kun je de hoogste regionen van genot bereiken met behulp van sekstoys. Sekstoys zijn overigens ook prima te gebruiken mét je partner. Sekstoys zijn helemaal niet een alternatief voor de partner alleen. Natuurlijk kun je sekstoys gebruiken als je partner afwezig is, maar waarom zou je jezelf beperken? Je kunt sekstoys gebruiken als je partner gewoon thuis, maar het te druk heeft en natuurlijk kun je sekstoys ook gebruiken in het seksritueel met je partner zelf. Binnen een hedonistische filosofie komt het woord ‘beperking’ niet voor. Dus als je zin hebt in een vorm van genot, dan is er niets of niemand die je kan tegenhouden. Je hebt de sekstoys bij de hand en dus kun je op elk moment genieten. Dat maakt dat sekstoys zo handig zijn, want ze verhogen niet alleen het genot, maar maken seks en zelfbevrediging ook veel toegankelijker waardoor je het genot in je leven des te beter kunt maximaliseren. Daarom is het ook zo fijn dat je een open geest hebt, want daarmee zorg je ervoor, of kun je er voor zorgen, dat je leven veel meer genot kent. Met een preutse geest of een schaamtevolle geest leg je jezelf allerlei beperkingen op en zoals gezegd heb je geen last van beperkingen binnen een hedonistische levenswijze gericht op de maximalisatie van plezierige gevoelens en genot.

Waar koop je de beste sekstoys voor het ultieme genot?

Als je het bovenstaande zo leest dan kunnen er twee dingen gebeuren afhankelijk van het soort persoon dat je bent. Je kunt een soort afkeer of schaamte ervaren, omdat er gesproken wordt over seks en sekstoys en dat is wellicht iets wat in een privé setting met je partner besproken moet worden. In dat geval zijn sekstoys niet geschikt voor jou, althans niet met je huidige kijk op seks. Een tweede respons bestaat uit een prikkeling, nieuwsgierigheid en wellicht zelfs een verlangen naar meer genot. Als dat zo is kun je direct verder lezen, want in dat geval zijn sekstoys zeker iets voor jou. Je kunt sekstoys op een discrete wijze bestellen via het internet. Via de website kittig.nl heb je keuze uit een ruim aanbod aan verschillende sekstoys. Je kunt dus lekker gaan experimenteren met de uiteenlopende sekstoys. Zo kun je de volgende speeltjes bestellen:

  • Dildo’s
  • Eitjes
  • Vibrators
  • Anale speeltjes
  • Glazen speeltjes

Overigens kun je bij deze website nog veel meer bestellen dan alleen sekstoys. Je kunt er ook lingerie bestellen, kousen, erotische nachtkleding, bodystockings en noem het allemaal maar op. Alles om je seksleven spannender te maken en het genot te intensiveren. Als je precies wil weten wat je zoal allemaal kunt bestellen, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van kittig.nl. Tevens kun je ook voor vragen terecht op de website. Mensen vinden het vaak niet al te fijn om vragen gerelateerd aan seks via de telefoon te stellen, en daarom is er op de site een chat aanwezig waar je alle vragen dus digitaal kunt stellen.

De voordelen van kittig.nl

Als je bij kittig.nl bestelt, dan heb je te maken met verschillende voordelen. Ten eerste worden de bestellingen altijd discreet verzonden. Er staat dus niet met grote letters ‘kittig.nl’ op het pakketje. Daarnaast is het zo dat je een keuze kunt maken uit een enorm ruim en uitgebreid assortiment. Ben je zo nieuwsgierig en opgewonden dat je niet kunt wachten tot de speeltjes arriveren? Maak je dan geen zorgen, want de bestellingen worden erg snel bij je thuis afgeleverd. Je kunt dus binnen een mum van tijd gaan genieten van je nieuwe sekstoys. Ten derde is er het voordeel van de diverse betaalmogelijkheden. Je kunt via iDEAL betalen, maar ook via creditcard of overboeking. Je hebt dus de vrijheid om zelf je betaalwijze te kiezen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn